17 May 2020 #1 Lycormas L Seçkin Üye Katılım 19 Eki 2019 Mesajlar 357 Tepki puanı 11 Yaş 32 6 HİZMET YILI Hileye girince [18:32:14] Service Start internal error : 0 [18:32:14] Start : 6 [18:32:14] ERROR: Service error siteden sByte yükle diyince diğer açılan memory hackers yaan cmd kodlu sayfada bu yazıyor ne yapmam lazım ? Son düzenleme: 17 May 2020
Hileye girince [18:32:14] Service Start internal error : 0 [18:32:14] Start : 6 [18:32:14] ERROR: Service error siteden sByte yükle diyince diğer açılan memory hackers yaan cmd kodlu sayfada bu yazıyor ne yapmam lazım ?
Çözüm CanSahin56 17 May 2020 [ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
[ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
17 May 2020 Konuyu başlatan #21 Lycormas L Seçkin Üye Katılım 19 Eki 2019 Mesajlar 357 Tepki puanı 11 Yaş 32 6 HİZMET YILI tulum peynir' Alıntı: ilk açılan loader da B recorddan başlamış, A atom olarak başlaması gerekiyor Genişletmek için tıklayın ... ne yapmam lazım A başlaması için ? Oyla 0 Olumsuz oyla
tulum peynir' Alıntı: ilk açılan loader da B recorddan başlamış, A atom olarak başlaması gerekiyor Genişletmek için tıklayın ... ne yapmam lazım A başlaması için ?
17 May 2020 #22 tulum peynir T ⓚⓛⓐⓥⓨⓔⓒⓘ Seçkin Üye Katılım 17 Şub 2020 Mesajlar 357 Çözümler 1 Tepki puanı 31 Yaş 36 6 HİZMET YILI 1- pc yi restart et 2- res atınca Gerçek zamanlı koruma devreye girer onu kapat 3- loader i yeniden rardan çıkar ve başlat Oyla 0 Olumsuz oyla
1- pc yi restart et 2- res atınca Gerçek zamanlı koruma devreye girer onu kapat 3- loader i yeniden rardan çıkar ve başlat
17 May 2020 Konuyu başlatan #23 Lycormas L Seçkin Üye Katılım 19 Eki 2019 Mesajlar 357 Tepki puanı 11 Yaş 32 6 HİZMET YILI tulum peynir' Alıntı: 1- pc yi restart et 2- res atınca Gerçek zamanlı koruma devreye girer onu kapat 3- loader i yeniden rardan çıkar ve başlat Genişletmek için tıklayın ... reset attım resetten sonra deffender gerçek zaman ve bulut'u kapattım sonra loader'i yönetici başlattım ama aynı Oyla 0 Olumsuz oyla
tulum peynir' Alıntı: 1- pc yi restart et 2- res atınca Gerçek zamanlı koruma devreye girer onu kapat 3- loader i yeniden rardan çıkar ve başlat Genişletmek için tıklayın ... reset attım resetten sonra deffender gerçek zaman ve bulut'u kapattım sonra loader'i yönetici başlattım ama aynı
17 May 2020 #24 tulum peynir T ⓚⓛⓐⓥⓨⓔⓒⓘ Seçkin Üye Katılım 17 Şub 2020 Mesajlar 357 Çözümler 1 Tepki puanı 31 Yaş 36 6 HİZMET YILI Lycormas' Alıntı: reset attım resetten sonra deffender gerçek zaman ve bulut'u kapattım sonra loader'i yönetici başlattım ama aynı Genişletmek için tıklayın ... mesaj kutuna bakar mısın Oyla 0 Olumsuz oyla
Lycormas' Alıntı: reset attım resetten sonra deffender gerçek zaman ve bulut'u kapattım sonra loader'i yönetici başlattım ama aynı Genişletmek için tıklayın ... mesaj kutuna bakar mısın
17 May 2020 Konuyu başlatan #25 Lycormas L Seçkin Üye Katılım 19 Eki 2019 Mesajlar 357 Tepki puanı 11 Yaş 32 6 HİZMET YILI defender kapalı 2 aydır zaten kullanıyordum hileyi. her seferinde defender kapatıyordum nasıl olduysa bugün bozuldu. Post automatically merged: 18 May 2020 windows sürümü böyle ne yapmak gerekiyor Son düzenleme: 18 May 2020 Oyla 0 Olumsuz oyla
defender kapalı 2 aydır zaten kullanıyordum hileyi. her seferinde defender kapatıyordum nasıl olduysa bugün bozuldu. Post automatically merged: 18 May 2020 windows sürümü böyle ne yapmak gerekiyor