Seçkin Üye
fazlası zararlı zatenben night ware'yi kullanıyorum 9 maç atmışımdır aim felan da kullanıyorum daha bişey olmadı ama çoğu maç 7 öldürmeyi geçmiyorum(geçemiyorum)
aynen öyle dikkat etmek gerekiyoreğer herşeyi kullanırsan bide adamıın yerini bildigin belli edersen maçın ortasında yada maçtan sonra ban yersin ama sadece wallahck yeticiğni düşünüyorum herksese ama belli etmeden kullanmak lazım
adamlar iyi hile koruma yapmışlar demek kiKanka sadece esp açtığım halde ilk oyundan sonra ban yedim wtf ?
hiç sorma pubg mobile'da bir sıkıntı olmadan herkes hile kullanıyor neden pubg lite bu kadar korunuyorKanka sadece esp açtığım halde ilk oyundan sonra ban yedim wtf ?
Post automatically merged:
adamlar iyi hile koruma yapmışlar demek ki
peki ne kadar bir süre sonra ban yiyorsun misc açmadığındaSitedeki hile ile hiç sorun yok bende. Bypass falanda gerek yok ayrıca. Çıktığından beri ban sorunu yok. Misc kısmına bulaşmadığın sürece sorun yok.
Çıktığından beri sorun yok bende dedim. O yüzden bilmiyorum. Safe durum şu anlık.hiç sorma pubg mobile'da bir sıkıntı olmadan herkes hile kullanıyor neden pubg lite bu kadar korunuyor)
Post automatically merged:
peki ne kadar bir süre sonra ban yiyorsun misc açmadığında
biraz açarmısın bunu kardeşim ne işe yarıyor nasıl kullanılıyorben night ware'yi kullanıyorum 9 maç atmışımdır aim felan da kullanıyorum daha bişey olmadı ama çoğu maç 7 öldürmeyi geçmiyorum(geçemiyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?