Onaylı Üye
Sİteden tekrar indirim dedim kapalı sanırım güncellemebende de aynı kardeşim yav
[VersionController] Checking new version..
Yazısında kalıyor normalde çalışırdı sanırım herkeste oluyor virus programı kapalı acaba güncelleme mi gelicek.
Yok aktif değil ondan olduğunuda zannetmiyorum sorun biz kaynaklı değil sanırım güncelleme gelicektirdefender aktifmi bi bakarmısın
hocam galiba github sitesine ddos saldırısı yapılıyor o yüzden olabilir beklemeyi deneyin
Hepsinde aynı loader açılmıyorhangi cheati kullaniyorsun
hangi hile buhocam galiba github sitesine ddos saldırısı yapılıyor o yüzden olabilir beklemeyi deneyin
bende düşündüm dedikleri gibi githuba ddos olabilir çünkü indirilmiyor site hata veriyorLoaderi Belgelerimden Sil Sonra Normalden De Sil tekrar yükle düzelecektir yeni versiyon da kalıyor gördügüm kadarıyla tekrar indirdiginde kendini güncelleyecektir dedigim adımları izlersen sorunun çözüleceğini ümid ediyorum.
Olmuyor kardeşim yaptım benLoaderi Belgelerimden Sil Sonra Normalden De Sil tekrar yükle düzelecektir yeni versiyon da kalıyor gördügüm kadarıyla tekrar indirdiginde kendini güncelleyecektir dedigim adımları izlersen sorunun çözüleceğini ümid ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?