12 Kas 2020 #1 prathos P Onaylı Üye Katılım 25 Ocak 2019 Mesajlar 52 Çözümler 1 Tepki puanı 4 Yaş 28 7 HİZMET YILI Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Pubg Lite hilesini açmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Hata çözümleri konusuna baktım anti-virüs programını kapatın diyordu ama zaten kapalı. Bu arada bu hatayı sadece Pubg hilesinde alıyorum. LoL scriptini sorunsuz bir şekilde açabiliyorum. Çözümü nedir? Moderatörün son düzenlenenleri: 13 Kas 2020
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Pubg Lite hilesini açmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Hata çözümleri konusuna baktım anti-virüs programını kapatın diyordu ama zaten kapalı. Bu arada bu hatayı sadece Pubg hilesinde alıyorum. LoL scriptini sorunsuz bir şekilde açabiliyorum. Çözümü nedir?
Çözüm RedStrawberry 18 Kas 2020 bu hatayı alanların çoğunluğundan valorant yüklü sendede yüklüyse vanguardı silip tekrar dene
18 Kas 2020 #2 RedStrawberry Efsane Üye Katılım 26 Şub 2020 Mesajlar 5,575 Çözümler 209 Tepki puanı 3,360 Ödüller 15 6 HİZMET YILI bu hatayı alanların çoğunluğundan valorant yüklü sendede yüklüyse vanguardı silip tekrar dene Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm