Hand Of The God
Ultra Üye
pence modu var ya kanka görüntü modunda hani tam ekran cerveri ekran oluyor bazen onu pencereli modda ac yanipenceden derken nasıl yani
penceden derken nasıl yanikanka o bendede bazen oluyor ama penceden ac hileyi daha iyi olur
pence modu var ya kanka görüntü modunda hani tam ekran cerveri ekran oluyor bazen onu pencereli modda ac yanipenceden derken nasıl yani
daha onceden skıntı yoktu aynı aayarlarda bugun olmaya basladı. dedıklerınle alakası yok zaten hıleyı kullanmayı bılıyorumİlk Önce Oyunu Aç Daha Sonra Hileyi Yükle Home Tuşuna Basınca Gelicektir Ekrana . Lag Konusuna Bir Fikrim Yok Çünkü Bende Öyle Bir Sorun Yok .
Ayarlarda vsync olması lazım onu kapat çok işe yarıyorhıle ıle beraber oyunu acınca oyunda sankı lag varmıs gıbı ınternet kasıyor ana ekran gelmıyor. sıkıntı bende mı sadece yoksa baska aynı skıntıyı alan arkadaslar varmı ? ne gıbı cozum uretebılırım fıkrı olan ?
Dostum Ana Ekran Gelmiyor Demişsin Ondan Dolayı Bu Tavsiyesi Verdim Kızmana Gerek Yok .daha onceden skıntı yoktu aynı aayarlarda bugun olmaya basladı. dedıklerınle alakası yok zaten hıleyı kullanmayı bılıyorum
hocam tt netmı kullanıosunuz ?1 saateden belli aynı hattayı bende alıyorum Kardesm lobiye döndüm zaman siyah ekran veriyor anlamadım ya arkdaşda aynısı oluyor sorun pugb damı var nerde bilmiyorum bin alıyoruz lobiye döndüm zaman siyah ekran veriyor
oyundan kaynaklanıyor demek ki herke aynı hatayı alıyorhocam tt netmı kullanıosunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?