Onaylı Üye
Kankam 1 aydır kullanıyorum elbette o süreçte kapalıydı ve hala kapalıvürüs programlarını kapattınmı ?
Kardeşim büyük ihtimalle Windows güncellemesi vardır bir kontrol etArkadaşlar günlerdir uğraşıp fakat çözemediğim sorunu sizlere anlatmak istiyorum pubg lite hilesini 1 aydır kullanıyorum bir sorunum yoktu fakat son günlerde ne yaptıysam hile aktif olmuyor bir hatada vermiyo pencere modunda felan denedim yine olmadı sebebi nedir acaba bi bilginiz var mı?
ayrıca 1 aylık süreçte kaç kere ban yedin?Kankam 1 aydır kullanıyorum elbette o süreçte kapalıydı ve hala kapalı
hilede sorun yoktu dünhile fixlenmiş olabilir belki
windows günellemelerini devre dışı bıraktım kasma yapıyor oyun sırasında diye onla alakalı olduğuna eminmisin çünkü 1 aydır sıkıntı yoktuKardeşim büyük ihtimalle Windows güncellemesi vardır bir kontrol et
Hiç yemedim kankam komple silip yüklesem düzelir mi acaba ?temp %temp% burdaki herşeyi sil ben öyle yapmıştım ve düzeldi bir keresinde
Post automatically merged:
ayrıca 1 aylık süreçte kaç kere ban yedin?
Ayrıca çalıştır kısmından %temp% silmiştim herşeyitemp %temp% burdaki herşeyi sil ben öyle yapmıştım ve düzeldi bir keresinde
ayrıca 1 aylık süreçte kaç kere ban yedin?
temp le felan alakası yok kardeşim dediğim gibi windows un güncel olmazsa çalışmıyor diye biliyorum güncellemeler oyun sırasında sorun çıkartmaz bence sorun farklıdırwindows günellemelerini devre dışı bıraktım kasma yapıyor oyun sırasında diye onla alakalı olduğuna eminmisin çünkü 1 aydır sıkıntı yoktu
Hiç yemedim kankam komple silip yüklesem düzelir mi acaba ?
Ayrıca çalıştır kısmından %temp% silmiştim herşeyi
Anladımda bi kaç gün içerisinde ne olmuş olabilir acaba hilede bir sorun olabilir mi ?temp le felan alakası yok kardeşim dediğim gibi windows un güncel olmazsa çalışmıyor diye biliyorum güncellemeler oyun sırasında sorun çıkartmaz bence sorun farklıdır
hilede sorun yok 2 saat önce çıktım eğer dediğin gibi hata almıyorsan sorun windows sürümündendirAnladımda bi kaç gün içerisinde ne olmuş olabilir acaba hilede bir sorun olabilir mi ?
Nasıl çözebilirim peki sorunuhilede sorun yok 2 saat önce çıktım eğer dediğin gibi hata almıyorsan sorun windows sürümündendir
Hile Fixlense Ban yemezmihile fixlenmiş olabilir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?