Pubg lite ta hileyi çalıştırıyorum sorunsuz çalışıyor hata almıyorum ancak oyun açıldığı zaman hile ekrana gelmiyor o sol köşedki yazı sağ taraftaki radar gelmiyor home tuşunu denedim yine gelmiyor sildim yükledim yine gelmedi driver güncelledim pc yi güncelledim gene gelmedi 3 saat öncesine kadar hile sorunsuz çalışıyordu yardımcı olabilecek varmı ?
pbg lite ta hileyi çalıştırıyorum sorunsuz çalışıyor hata almıyorum ancak oyun açıldığı zaman hile ekrana gelmiyor o sol köşedki yazı sağ taraftaki radar gelmiyor home tuşunu denedim yine gelmiyor sildim yükledim yine gelmedi driver güncelledim pc yi güncelledim gene gelmedi 3 saat öncesine kadar hile sorunsuz çalışıyordu yardımcı olabilecek varmı ?
aga benimde oluyodu öyle virüs programlarını kapat bazen kendiliğinden açiliyor defender kapat şeyde yapabilirsin virüs ve tehdid korumasından xfprojecti virüs olarak algiladiği için ona izin ver diyebilirsin
İlk olarak XFProject'i çalıştır daha sonra hileyi inject et. Sonra launcher'i aç başlat
Not : İlk önce oyunu Pencere modunda başlat daha sonra oyun içerisinden tam ekran yaparsın.