22 Ara 2020 #1 sammys S Onaylı Üye Katılım 5 Eyl 2017 Mesajlar 53 Tepki puanı 2 Ödüller 5 8 HİZMET YILI [0:23:17] Service Start internal error : 0 [0:23:17] Start : 6 [0:23:17] ERROR: Service error Hileyi yükleye tıkladıktan sonra açılan komut ekranında bu hata ile karşılaşıyorum yardım eder misiniz?
[0:23:17] Service Start internal error : 0 [0:23:17] Start : 6 [0:23:17] ERROR: Service error Hileyi yükleye tıkladıktan sonra açılan komut ekranında bu hata ile karşılaşıyorum yardım eder misiniz?
Çözüm RedStrawberry 22 Ara 2020 [ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
[ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
22 Ara 2020 #2 memoryhackerstyme M bugünde benim için yakın Uzman Üye Katılım 23 Ara 2019 Mesajlar 192 Çözümler 2 Tepki puanı 18 Yaş 22 6 HİZMET YILI virüs korumayı kapatıp denediğini varsayıyorum. hileyi güncellemiyor olabilir sil ve tekrar yükle. Oyla 0 Olumsuz oyla
22 Ara 2020 #3 RedStrawberry Efsane Üye Katılım 26 Şub 2020 Mesajlar 5,575 Çözümler 209 Tepki puanı 3,360 Ödüller 15 6 HİZMET YILI [ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.) Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
[ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
22 Ara 2020 #4 Valikus V Üye Katılım 15 Mar 2019 Mesajlar 28 Tepki puanı 0 Ödüller 2 Yaş 42 7 HİZMET YILI turn off windows defender Oyla 0 Olumsuz oyla
22 Ara 2020 Konuyu başlatan #5 sammys S Onaylı Üye Katılım 5 Eyl 2017 Mesajlar 53 Tepki puanı 2 Ödüller 5 8 HİZMET YILI Sanırım Vanguard yuzunden olmuyordu. artık acılıyor tesekkurler. Oyla 0 Olumsuz oyla