xfpreject'i indirdin mi?Ekli dosyayı görüntüle 37043
MH betayı ındırdım Mh betayı açtıktan sonra Bu sayfaya gelip yükle demem gerekiyor ama yükle butonuna tıklanmıyor.Öncede açılıp Seckin uye olmam gerektıgı yazıyordu Ama artık Hiç tıklayamıyorum Nedeni ne olabilir?
xfpreject'i indirdin mi?
win 10 harici açmıyor galiba işletim sistemin ne ?
Xfpreject'i yönetici olarak çalıştırİndirdim ama Waiting for yazısı geliyor oraya kadar hersey normal ama hileye gelince sayfada yükle demiyor tıklamıyor bıle
Windows 10
Virüs programı vb açıksa Hileyi indirmesini engelleyebilir.
Hmm , videoyu tekrar izleyip baştan sona bi kontrol et.
Eğer yükle yazmasa yukarda sağ tarafda login bas seni tekrar bu sayfaya getiriyor sonra yine ui. Ye gir ve oldu
Yok hayır açık deıl hıleyı ındır butonuna tıklayamıyorum Sorun orda sankı bosluga tıklıyomusum gıbı oluyo hıc bısey vermıyor
Ekli dosyayı görüntüle 37046
Site ayarlarınız bu şekilde mi ? kullandığınız tarayıcı çerezlere izin vermemiş sanırım bu yüzden de buton işlevsiz kalıyor.
Dostum sorununu burada halledemezsin sana sadece seçkin üyeler yardım edebilir. Çünkü bu hileyi sadece onlar kullanıyor. Özelden mesaj at duruma bi bakalım. Kısa sürede hallederiz.
Adblock eklentisi varsa kapat. Chrome tarayıcındaki başka tür eklentileri devre dışı bırak. Ayrıca ekran görüntüsünde windows u etkinleştir logosu var. Muhtemelen windows a c.rack yapmamışsın. Bunları düzeltip tekrar kontrol etmeni tavsiye ederim.Kullanıcı sayısı az oldugu icin suanda mevcur buraya yazdm
kardeşim mh den çıkış yap tekrar id şifre ile girmeyi dene pc yede bir reset at dene öyle
Adblock eklentisi varsa kapat. Chrome tarayıcındaki başka tür eklentileri devre dışı bırak. Ayrıca ekran görüntüsünde windows u etkinleştir logosu var. Muhtemelen windows a c.rack yapmamışsın. Bunları düzeltip tekrar kontrol etmeni tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?