Windowsu nasıl etkinlestirebilirim .Adblock falan hepsi kapalı hatta kaldırdım komple
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapindirip etkinleştirebilirsin.
arkdsm gecen bendede oldu bunun cozumu sayfayı yenıleyıp rasgele 2 3 tane foruma post at sonra dene duzelıyor
işte bunun gibi ata ata 300 mesaj yapacaksın300 mesajı nereye atıcaz
SAnırım bahtsızım sitedeki 4 link te kırık
Post automatically merged:
Tekrar bakar mısın linke. Güncelledim.
SAnırım bahtsızım sitedeki 4 link te kırık
Post automatically merged:
Valla pc yi deil sayfayı pc yi kapatıp açtım düzelmiyor bi yerde bi sıkıntı var ama cözemiyorum
O zaman kesinlikle kullandığın virüs programın da otomatik reklam engelleyici ayarı açık durumdadır.Reis ben sorunu sanırım buldum ama nasıl cozucem bilmiyorum Adblock yüklü olmadığı halde sayfada reklam göremiyorum sanki bir reklam engelleyici var gibi bu yüzden sanırım tıklayamıyorum
O zaman kesinlikle kullandığın virüs programın da otomatik reklam engelleyici ayarı açık durumdadır.
Onu kapatıp tekrar denemelisin.
Dostum sitede reklam görmüyorsan ve eklentiler de kapalıysa mutlaka bilgisayarında yüklü olan bir program da reklam engelleyici ayarı vardır. Bunu bulmalısın başka çaresi yok. İstersen tw den bağlanıp bakabilirim.Kontrol ettim kapalı ne yapacağımı sasırdım hıc noyle bı sorun ıle karsılasmamıstım
Ekli dosyayı görüntüle 37043
MH betayı ındırdım Mh betayı açtıktan sonra Bu sayfaya gelip yükle demem gerekiyor ama yükle butonuna tıklanmıyor.Öncede açılıp Seckin uye olmam gerektıgı yazıyordu Ama artık Hiç tıklayamıyorum Nedeni ne olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?