Arkadaşlar Güvenlik duvarım kapalı virüs programım kapalı hile yükle diyorum cmd falan acılıyor launch game diyor oyuna giriyorum ama hile aktif değil arkadaşımdada aynı sorun var suan sadece bende değil.yardımcı olabilicek arkadaş varmı ?
Hile sadece Windows 10 1903-1909 sürümlerinde çalışıyor. Başlat kısmına "Winver" yazarak sürümünüzü öğrenebilirsiniz. Ayrıca oyun ayarlarından, oyun penceresini "Kenarsız" yapıp tekrar deneyin.
Konu Güncel Arkadaşlar Bende oldu ama arkadaş denidiğinde oyunu başlat dediğinde oyun başlat yerıne atıyor tekrar giriyor olmuyor yardımcı olaiblicek varmı
Hile sadece Windows 10 1903-1909 sürümlerinde çalışıyor. Başlat kısmına "Winver" yazarak sürümünüzü öğrenebilirsiniz. Ayrıca oyun ayarlarından, oyun penceresini "Kenarsız" yapıp tekrar deneyin.
1909 sürüme sahibim hile çalısıyor normalde bende hileden çıkıyorum oyundan çıkıyorum restart atıyorum tekrar giricegimde yine aynı çalışmıyor 1 saat ugrastırıyor hersey kapalı