Seçkin Üye
dostum birşey indirmiyorsun öncelikle memoryUI dowload dan XFProject indir.Rar şifresi mh zaten yazıyor orada.Pubg lite ı açıyorsun ve XFProject başlatıyorsun sonra MH UI Yeni beta kısmına gelip oradan pubg lite ı açtıktan sonra yükle kısmı var yükleye bastıktan sonra bekle açılır.Hilenin menüsü home tuşuyla açılıp kapanır.Bunlardan önce tabiki de defenderi ve tüm vüris programları kapa sonra pubg lite kenarsız moda veya pencere moduna al tam ekran yaparsan hile çalışmaz bilgineBeyler , bayanlar daha yeni seçkin hesap oldum ve hileyi indiremiyorum birisi bana discordan anlatabilirmi.
(discorddan yardım etmicekler yazmasın)
bilgilendirici olmuş kaydettimdostum birşey indirmiyorsun öncelikle memoryUI dowload dan XFProject indir.Rar şifresi mh zaten yazıyor orada.Pubg lite ı açıyorsun ve XFProject başlatıyorsun sonra MH UI Yeni beta kısmına gelip oradan pubg lite ı açtıktan sonra yükle kısmı var yükleye bastıktan sonra bekle açılır.Hilenin menüsü home tuşuyla açılıp kapanır.Bunlar önce tabiki de defenderi ve tüm vüris programları kapa sonra pubg lite kenarsız moda veya pencere moduna al tam ekran yaparsan hile çalışmaz bilgine
300tane yoruma sahip olman gerekbende çalıştıramadım yükle diyorum seçkin üyelik istiyor o nasıl oluyor peki
Adı üstünde seçkin üye ol diyor 300 yorum yapman gerekiyor bol şanslarbende çalıştıramadım yükle diyorum seçkin üyelik istiyor o nasıl oluyor peki
evet şuan kullanamazsın 300 tane yorumun olunca seçkin üye oluyorsun ve b hileyi kullanmak için seçkin üye veya üstü olman gerekYou cannot use this cheat without being in one of the groups below. bu yazıyor bigisi olN Yni ben kulanamam mı
teşekkürlerevet şuan kullanamazsın 300 tane yorumun olunca seçkin üye oluyorsun ve b hileyi kullanmak için seçkin üye veya üstü olman gerek
çok zor 300 yorum 2 sene önce üye olanın anca o kadar yorumu var napalım herşeye noktamı koyucaz ]Adı üstünde seçkin üye ol diyor 300 yorum yapman gerekiyor bol şanslar
amac o zaten sadece hıle ıcın sıteye gırmeyelım dıye forum burası bılgı paylasımı yaprsan zaten 300 yorumu 1hafta 10 gunde yaparsınспасибо
Post automatically merged:
çok zor 300 yorum 2 sene önce üye olanın anca o kadar yorumu var napalım herşeye noktamı koyucaz ]
sitede aktif olman lazım zamanla artıkaynı sorun bendede var yardımcı olabilecek varmı okankardass#9173
zaman çok artık napalım buralardayızamac o zaten sadece hıle ıcın sıteye gırmeyelım dıye forum burası bılgı paylasımı yaprsan zaten 300 yorumu 1hafta 10 gunde yaparsın
Post automatically merged:
sitede aktif olman lazım zamanla artık
kolay gelsın kardesımzaman çok artık napalım buralardayız
another cheat is not working anivirus related thanksI think is about the antivirus . need to disable it.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?