Seçkin Üye
şonuçta hile herkezde aynı sıkıntı vardırŞuan pubg lite hileyi yükle dedim şuana kadar bir sıkıntı yoktu bilgisayarınızda zararlı yazılım tespit edildi felan dedi direk sizede oluyormu suan an itibari ile ve sonrasında
başka bir hile vardır pcnde onu tespit ediyordur oyun virüs programıyla tarat bundan başka hile yüklemeŞuan pubg lite hileyi yükle dedim şuana kadar bir sıkıntı yoktu bilgisayarınızda zararlı yazılım tespit edildi felan dedi direk sizede oluyormu suan an itibari ile ve sonrasında
hep aynı şeyler var ama taratıcam var bir şey gözüküyor ama bizim hilelerden dolayı olduqunu düşünüyorum hatta paylaşıcam sizinle ismi aklımda değilbaşka bir hile vardır pcnde onu tespit ediyordur oyun virüs programıyla tarat bundan başka hile yükleme
trojan:win64/detrahere.S diye birşey buluyor defenderhep aynı şeyler var ama taratıcam var bir şey gözüküyor ama bizim hilelerden dolayı olduqunu düşünüyorum hatta paylaşıcam sizinle ismi aklımda değil
bizim hileden kaynaklı olsa bizde de aynı hatayı verir kardeşim bende extra dan başka hilelerde var ama sorun çıkmıyorhep aynı şeyler var ama taratıcam var bir şey gözüküyor ama bizim hilelerden dolayı olduqunu düşünüyorum hatta paylaşıcam sizinle ismi aklımda değil
zaten güncelledim ilk açıklama ilk yorumumu hileden dolayı değil hilesizde aynı şey oluyor :Sbizim hileden kaynaklı olsa bizde de aynı hatayı verir kardeşim bende extra dan başka hilelerde var ama sorun çıkmıyor
benim yaptığım ilk yorumu denedin mi bilgisayarını taratıp tekrar denedin değil mizaten güncelledim ilk açıklama ilk yorumumu hileden dolayı değil hilesizde aynı şey oluyor :S
temizliyorum defenderle gidiyor 2. taramada tekrar çıkıyor nasıl kurtulucaz bundanbizim hileden kaynaklı olsa bizde de aynı hatayı verir kardeşim bende extra dan başka hilelerde var ama sorun çıkmıyor
denedim trojan:win64/detrahere.S çıkıyor taramalarda ilk taramada gidiyor bidaha taratıyorum bidaha cıkıyorbenim yaptığım ilk yorumu denedin mi bilgisayarını taratıp tekrar denedin değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?