Seçkin Üye
pubg liteye sağ tıkla dosya konumunu aç ordan cliente gel clientten pubglite.exeyi bul sağ tıkla kısayok oluştur masaüstüne at ondan sonra kısayolun masaüstündeki hlaine sağ tıkla hedef kısmındaki en sonda bulunan tırnak işaretine 1 tane boşluk bırak litepclobby -LobbyUrl=bypass yapmayı biliyor musun?
bypass yapmayı biliyor musun?hileyi ilk defa denedim. Herşeyi yaptım. Loader açtım ve hileyi siteden yükledim. Hileyi açtım fakat oyunda maça girerken atıyor. maç başlamıyor. Launcher dan başlatma yerine atıyor kapatıyor oyunu. Hileyi sorunsuz kullanan var mı ? Bu sorunu nasıl çözebilirim yardım eder misiniz lütfen ?
yok bilmiyorum kardeşimbypass yapmayı biliyor musun?
tamam deniyeceğim şimdigüvenlik duvarını kapat aga bir de öyle dene kardo
yok bilmiyorum kardeşim
Post automatically merged:
tamam deniyeceğim şimdi
pubg liteye sağ tıkla dosya konumunu aç ordan cliente gel clientten pubglite.exeyi bul sağ tıkla kısayok oluştur masaüstüne at ondan sonra kısayolun masaüstündeki hlaine sağ tıkla hedef kısmındaki en sonda bulunan tırnak işaretine 1 tane boşluk bırak litepclobby -LobbyUrl=bypass yapmayı biliyor musun?
ban sorunu var mı merak ediiyorum ?hileyi ilk defa denedim. Herşeyi yaptım. Loader açtım ve hileyi siteden yükledim. Hileyi açtım fakat oyunda maça girerken atıyor. maç başlamıyor. Launcher dan başlatma yerine atıyor kapatıyor oyunu. Hileyi sorunsuz kullanan var mı ? Bu sorunu nasıl çözebilirim yardım eder misiniz lütfen ?
bunu yapmam mı gerekiyor gireiblmek için ? hile bölümünde böyle birşey yazmıyordupubg liteye sağ tıkla dosya konumunu aç ordan cliente gel clientten pubglite.exeyi bul sağ tıkla kısayok oluştur masaüstüne at ondan sonra kısayolun masaüstündeki hlaine sağ tıkla hedef kısmındaki en sonda bulunan tırnak işaretine 1 tane boşluk bırak litepclobby -LobbyUrl=Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap-NOSPLASH -nothreadtimeout" attığım kodun aynısı yaz uygula tamam de
Windows defender kapalı dostum. bu uygulama ne işe yarıyor. Linkini atar mısın acaba ?Defender controller indirip defenderi kapatır mısın hocam . Pubg Lite hilesi cayır cayır çalışıyor daha şimdi çıktım.
Bayypas yaphileyi ilk defa denedim. Herşeyi yaptım. Loader açtım ve hileyi siteden yükledim. Hileyi açtım fakat oyunda maça girerken atıyor. maç başlamıyor. Launcher dan başlatma yerine atıyor kapatıyor oyunu. Hileyi sorunsuz kullanan var mı ? Bu sorunu nasıl çözebilirim yardım eder misiniz lütfen ?
Link atmak yasak googleden yazıp indirebilirsin. Bu program defenderi kökten kapatmanı sağlayan bir program bununla kapattıktan sonra dene hileyi açmayı .bunu yapmam mı gerekiyor gireiblmek için ? hile bölümünde böyle birşey yazmıyordu
Post automatically merged:
Windows defender kapalı dostum. bu uygulama ne işe yarıyor. Linkini atar mısın acaba ?
yüklü kanka herşeyKanka visual basic yüklü mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?