yeni farkettim onu ya desteklemiyormuş yapabileceğim bir şey var mı sürüm yükseltme gibi ? Benimki 1809Windows sürümün kaç
Media Creation Tool diye bir şey indiriyorum doğru mudur hocamMicrosoft güncelleme toolu var onu indirip güncelleyebilirsin.benimde aynıydı sürüm 2 3 saate güncelledim
Wib update kısmından güncelleştir biraz uzun sureryeni farkettim onu ya desteklemiyormuş yapabileceğim bir şey var mı sürüm yükseltme gibi ? Benimki 1809
WinWib update kısmından güncelleştir biraz uzun surer
Denetim masasından sistem güncelleştirme diyince oradan güncellenmiyor muMedia Creation Tool diye bir şey indiriyorum doğru mudur hocam
yok ordan yapmadı elle yükseltmem gerekiyormuş.Denetim masasından sistem güncelleştirme diyince oradan güncellenmiyor mu
Google yazdığın zaman microsoftun sitesine yönlendiriyor direk bro. Sürüm yükseltme diyeyok ordan yapmadı elle yükseltmem gerekiyormuş.
Ayrıca yetkili biri görürse konuyu kitleyebilir hallediyorum sürümümle alakalı konu.
denemekte fayda var haebr verirsin olursaDenetim masasından sistem güncelleştirme diyince oradan güncellenmiyor mu
Windows update üzerinden güncelleyeceksin. Başka bir programa vs gerek yok.yeni farkettim onu ya desteklemiyormuş yapabileceğim bir şey var mı sürüm yükseltme gibi ? Benimki 1809
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?