Pubg Lite Hilesi Sbyte Kabus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
bak zamanımız olsa yani ben forumu aktif bir şekilde kullanıyorum (bazen) ama bazen kullanamadığım oluyor o zamanlarda da yorum kasamıyorum ben sabahtan akşama kadar forumda beklemiyorum günde 3-4 defa giriyorum ayrıca her konuya hakim olmadığım için pek yorum da yapamıyorum hakim olduğum konulara max 5 yorum atabiliyorum arada bir oyun oynarken hile kullanmak için ve kafamdaki soru işaretlerini sizinle cevaplamak için giriyorum gruba
dostum ne olursa olsun biz bu kadar emek vermişkn başkasının gelip 50 orum atıp hileyi kullanması saçma bence
Post automatically merged:

sen ne için geldin bu foruma ?
dostum ben sadece hile için değil insanlara yardım içinde bu forumdayım burda sadece hile paylaşılmıyo insanlar bi knu hakkında çözüm aramak içinde geliyor buraya

DeadRabbit
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
dostum ne olursa olsun biz bu kadar emek vermişkn başkasının gelip 50 orum atıp hileyi kullanması saçma bence
Post automatically merged:

dostum ben sadece hile için değil insanlara yardım içinde bu forumdayım burda sadece hile paylaşılmıyo insanlar bi knu hakkında çözüm aramak içinde geliyor buraya
peki iyi forumlar.maalesef empati duygunun olmaması neyse...

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Bununla alakalı daha fazla konu açmazsanız sevinirim. Daha önce aldığımız kararlar gibi bunlara da saygı gösterirseniz iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...