THOR
Seçkin Üye
reis anlayamadım yaHocam Oyunu tam başlat ibaresi olduğunda hileyi yükle Memoryhackers yazan yer gelince başlata tıkla
Yükleme adımları nasıl olmalı o şekilde yardımcı olur musun bende bilmek istiyorumyükleme adımlarını tam olarak uyguladığından emin missin sitede oturumun açık mı ?
evet açık olmasa hileyi yükleyemezdim zaten teşekkür ederimyükleme adımlarını tam olarak uyguladığından emin missin sitede oturumun açık mı ?
ilk oyunu aç launcher de ama çalıştırma sonra inject dene o sekilde hata vermiyor yanlız bazen oyundan atabiliyor tekrar tekrar denemen lazım en iyisi video yu takip etArkadaşlar sa hileyi ilk defa kullanıcam fakat böyle bir hata alıyorum ne yapmalıyım ilk oyunu falanmı açıyım anlamadım yardımcı olursanız sevinirim
iyi forumlar.
Ekli dosyayı görüntüle 42792
teşekkür ederim şimdi denerimilk oyunu aç launcher de ama çalıştırma sonra inject dene o sekilde hata vermiyor yanlız bazen oyundan atabiliyor tekrar tekrar denemen lazım en iyisi video yu takip et
video yu takip et aynı şekilde ilerleevet açık olmasa hileyi yükleyemezdim zaten teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?