25 Eki 2020 #1 mteksin M Seçkin Üye Katılım 25 Mar 2019 Mesajlar 354 Tepki puanı 21 Ödüller 3 Yaş 36 7 HİZMET YILI Arkadaşlar oyunu silip geri yükledim. Oyunu açıyorum hileyide açıp girince oyun masa üstüne geri atıyor. oyunu hilesiz açınca açılıyor. Yardım edebilecek olan var mı
Arkadaşlar oyunu silip geri yükledim. Oyunu açıyorum hileyide açıp girince oyun masa üstüne geri atıyor. oyunu hilesiz açınca açılıyor. Yardım edebilecek olan var mı
25 Eki 2020 #2 Dhrna At7ma D Onaylı Üye Katılım 6 Haz 2020 Mesajlar 51 Tepki puanı 2 Ödüller 2 6 HİZMET YILI Sadece bilgisayarınızı yeniden başlatın Benimle iyi çalışıyor
25 Eki 2020 Konuyu başlatan #3 mteksin M Seçkin Üye Katılım 25 Mar 2019 Mesajlar 354 Tepki puanı 21 Ödüller 3 Yaş 36 7 HİZMET YILI sorunu çözdüm arkadaşlar. Bu sorun grafik ayarlarında tam ekran seçeneğini işaretlemeyecekmişiz. Penceresiz ekran modu açık olması gerekiyormuş
sorunu çözdüm arkadaşlar. Bu sorun grafik ayarlarında tam ekran seçeneğini işaretlemeyecekmişiz. Penceresiz ekran modu açık olması gerekiyormuş