23 Nis 2020 #1 kio K Seçkin Üye Katılım 18 Şub 2019 Mesajlar 313 Çözümler 1 Tepki puanı 13 Yaş 34 7 HİZMET YILI Bu, ilk kez bir hile ile oynamak istiyorum. Ama bu hileyi kullanmayı bilmiyorum. Yardım eder misiniz?
Bu, ilk kez bir hile ile oynamak istiyorum. Ama bu hileyi kullanmayı bilmiyorum. Yardım eder misiniz?
1 May 2020 #41 38gammar Selena Seçkin Üye Katılım 10 Şub 2019 Mesajlar 311 Çözümler 2 Tepki puanı 17 Ödüller 6 7 HİZMET YILI Ban yediğin zaman zırlama tamammı dostum git bilgisayarına format at düzelir yada yönetici olarak başlat o da olmasa oturumu kapat o da olmazsa bios a gir bilgisayarının saatini ileri geri al birşeyler yap yani birşeyler yapmadan olmuyor bu işler. Oyla 0 Olumsuz oyla
Ban yediğin zaman zırlama tamammı dostum git bilgisayarına format at düzelir yada yönetici olarak başlat o da olmasa oturumu kapat o da olmazsa bios a gir bilgisayarının saatini ileri geri al birşeyler yap yani birşeyler yapmadan olmuyor bu işler.
1 May 2020 #42 haresso H Üye Katılım 3 Tem 2016 Mesajlar 28 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI ÇALIŞIR MORIQ Oyla 0 Olumsuz oyla