Uzman Üye
Hocam Oyunda Hile kullanıyoruz da tadında kullanmak daha ıyı bırbırımızı vurmayalım beraber takılalım dc sunucusunda.evet artık onaylı üyelerde kullanabılcek gene iyisiniz
Aga aşırı abartı kullanıyolar hileyı ondan sonra hesabım ban yedı hile fix yedi diyip ağlıyolarHocam Oyunda Hile kullanıyoruz da tadında kullanmak daha ıyı bırbırımızı vurmayalım beraber takılalım dc sunucusunda.
sadece esp kullanmak mantıklı yerini bil ona göre oynaAga aşırı abartı kullanıyolar hileyı ondan sonra hesabım ban yedı hile fix yedi diyip ağlıyolar
legit bi şekılde oynasalar bı sıkıntı çıkmıcak aslındaonaylı üye mi seçkin üye mi bi karar verin gözünüzü seveyimona göre msj atıyoruz
Post automatically merged:
sadece esp kullanmak mantıklı yerini bil ona göre oyna
Post automatically merged:
şahsen bi kullanmaya başlasam sadece esp yeterli gerisini kullanmama taraftarıyım..
Bence yanlış bir uygulama bizler o kadar emek verdik bence herkes vermeli + oyunda speedden geçilmiyor zaten hoş vuruyorum ama hoş değilevet artık onaylı üyelerde kullanabılcek gene iyisiniz
aynen bro seçkin üye iyidi benceBence yanlış bir uygulama bizler o kadar emek verdik bence herkes vermeli + oyunda speedden geçilmiyor zaten hoş vuruyorum ama hoş değil
emek verdik derken nasıl bir emek verdinizBence yanlış bir uygulama bizler o kadar emek verdik bence herkes vermeli + oyunda speedden geçilmiyor zaten hoş vuruyorum ama hoş değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?