8 Nis 2021 #1 Garadilli G Onaylı Üye Katılım 26 Ara 2019 Mesajlar 91 Çözümler 1 Tepki puanı 6 Ödüller 2 Yaş 44 6 HİZMET YILI pubg lite giriyorum oyunu açtıktan sonra hileyi aktif ediyorum hile yüklenirken oyundan atıyor çözümü nedir arkadaslar bilen yazsın
pubg lite giriyorum oyunu açtıktan sonra hileyi aktif ediyorum hile yüklenirken oyundan atıyor çözümü nedir arkadaslar bilen yazsın
Çözüm Sedraia 8 Nis 2021 Oyunu açmadan launcherde baslat tusu çıkınca hileyi çalistir Edit: Artık hile aktif olmadığı için yapıcak birşey yok.
Oyunu açmadan launcherde baslat tusu çıkınca hileyi çalistir Edit: Artık hile aktif olmadığı için yapıcak birşey yok.
8 Nis 2021 #2 Sedraia ♡Memoryhackers Süper Üye Katılım 25 Ocak 2019 Mesajlar 863 Çözümler 9 Tepki puanı 100 Ödüller 6 Yaş 25 7 HİZMET YILI Oyunu açmadan launcherde baslat tusu çıkınca hileyi çalistir Edit: Artık hile aktif olmadığı için yapıcak birşey yok. Moderatörün son düzenlenenleri: 6 Nis 2022 Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Oyunu açmadan launcherde baslat tusu çıkınca hileyi çalistir Edit: Artık hile aktif olmadığı için yapıcak birşey yok.
8 Nis 2021 Konuyu başlatan #3 Garadilli G Onaylı Üye Katılım 26 Ara 2019 Mesajlar 91 Çözümler 1 Tepki puanı 6 Ödüller 2 Yaş 44 6 HİZMET YILI Sedraia' Alıntı: Oyunu açmadan launcherde baslat tusu çıkınca hileyi çalistir Genişletmek için tıklayın ... Oyundan atmadı ama hile aktif olmadı bu seferde yine sağol denedim ama olmadı sanırım başka bir sorun var Oyla 0 Olumsuz oyla
Sedraia' Alıntı: Oyunu açmadan launcherde baslat tusu çıkınca hileyi çalistir Genişletmek için tıklayın ... Oyundan atmadı ama hile aktif olmadı bu seferde yine sağol denedim ama olmadı sanırım başka bir sorun var
8 Nis 2021 #4 Sedraia ♡Memoryhackers Süper Üye Katılım 25 Ocak 2019 Mesajlar 863 Çözümler 9 Tepki puanı 100 Ödüller 6 Yaş 25 7 HİZMET YILI Garadilli' Alıntı: Oyundan atmadı ama hile aktif olmadı bu seferde yine sağol denedim ama olmadı sanırım başka bir sorun var Genişletmek için tıklayın ... Windows sürümün uyumlu mu efendim. Oyla 0 Olumsuz oyla
Garadilli' Alıntı: Oyundan atmadı ama hile aktif olmadı bu seferde yine sağol denedim ama olmadı sanırım başka bir sorun var Genişletmek için tıklayın ... Windows sürümün uyumlu mu efendim.
8 Nis 2021 Konuyu başlatan #5 Garadilli G Onaylı Üye Katılım 26 Ara 2019 Mesajlar 91 Çözümler 1 Tepki puanı 6 Ödüller 2 Yaş 44 6 HİZMET YILI Sedraia' Alıntı: Windows sürümün uyumlu mu efendim. Genişletmek için tıklayın ... evet bu sabah kullanıyordum hileyi oynadım Oyla 0 Olumsuz oyla
Sedraia' Alıntı: Windows sürümün uyumlu mu efendim. Genişletmek için tıklayın ... evet bu sabah kullanıyordum hileyi oynadım