Süper Üye
Your unnistall gibi bir programla oyunu sil tertemiz tekrar yukle yeni bir kullanici ile ac gec korkma birsey olmuyormus arastirdim biraz
forumdakı hile evet ama ben abartttım safe yerıne adama sıktım ondan dolayı kişisel hatamdan dolayı hile gayet güvenilirforumdaki hiledenmi ban yedin dostum bilgi verirsen ona göre önlemini alalım
cok abettım benım hatam hile gayet güvenilirRecoil acmismiydin yada fazla mi belli ettin nolduki acaba Simdj arkadaslarima sordum dc dan bir sikinti yok diyolar
hocam harbiden ağ sıfırlayınca oldu şükranlarımı sunarım eyw hocamhocam aynısını benim başıma geldi ben şu şekilde çözdüm windows ayarlarında ağ sıfırlama diye bir seçenek var onu seçtim yaptı işlemi resledim pc yi ccleaner ilede temizledim sorunum çözüldü hocam denersen bi seninkide çözülücek büyük ihtimal
Ben bunu uyğuladım ama olmadı bendeforumdakı hile evet ama ben abartttım safe yerıne adama sıktım ondan dolayı kişisel hatamdan dolayı hile gayet güvenilir
Post automatically merged:
cok abettım benım hatam hile gayet güvenilirno recoi acmayın bence
hocam harbiden ağ sıfırlayınca oldu şükranlarımı sunarım eyw hocam
sorun çözüldü hdd ban deil ip ban atılmıs modem ve ağ ayarını sıfırlanınca çözüldü bilginize dostlar mh![]()
rica ederız dostumbırdaha kıkne daha dıkkatlı olmanı tavsıye ederız ıyı forumlarforumdakı hile evet ama ben abartttım safe yerıne adama sıktım ondan dolayı kişisel hatamdan dolayı hile gayet güvenilir
cok abettım benım hatam hile gayet güvenilirno recoi acmayın bence
hocam harbiden ağ sıfırlayınca oldu şükranlarımı sunarım eyw hocam
sorun çözüldü hdd ban deil ip ban atılmıs modem ve ağ ayarını sıfırlanınca çözüldü bilginize dostlar mh![]()
eyw hocam iyi forumlarrica ederız dostumbırdaha kıkne daha dıkkatlı olmanı tavsıye ederız ıyı forumlar![]()
no recoil kullanma hocam esp safe oynamanı tavsiye ederim önlem bubize açık açık belirt hangi hile bizde önlem alalım