Pubg Lite için MemoryUI kalıntılarını temizleme yöntemi var mıdır ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Şimdi ben Pubg Lite oynamak istiyorum. Fakat ''unauthorized program'' hatası veriyor. Benim masaüstümde memoryuı loaderı vardı ama yeniden başlatınca masaüstünden kayboldu veya silmiş olabilirim. Başka bir hile yazılımı bulunmuyor bilgisayarda. Bu loaderın da ismi sürekli değiştiği için benim bunu bulabilmem mümkün müdür?

Teşekkürler...

Edit: Ayrıca Pubg Lite dan 100 yıl yasakladığına göre mutlaka unauthorized bir program var.

Üye
7 HİZMET YILI
çözümü basit dostum

1. virüs taraması yaptır pc ye komple
2.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
buradan programı indir ( kurulum sırasında 2. sayfaya geçtiğinde tikli olan tüm eklentilerin tikini kaldır )
3. kurulumunu yap , uygulama açılınca kapat ve denetim masasından programı geri kaldır , sonra bilgisayarım / c içerisinde yani c içinde en altta hacksys uzantılı bir uygulama olacak onu sil pc den.

şimdi lite da sıfır yeni acc aç ve oyna ban yemezsin pc temizlenmiş oldu.Yine mobile oynayıp memoryu kuracaksan , her seferınden hack dosyalarını pc den temızleyıp , yukarıda yazdıgım uygulamayı yap sorunsuz lite oynarsın.

Şahsen bende de senın sorunun vardı ama bu sayede sorun yaşamıyorum.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
çözümü basit dostum

1. virüs taraması yaptır pc ye komple
2.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
buradan programı indir ( kurulum sırasında 2. sayfaya geçtiğinde tikli olan tüm eklentilerin tikini kaldır )
3. kurulumunu yap , uygulama açılınca kapat ve denetim masasından programı geri kaldır , sonra bilgisayarım / c içerisinde yani c içinde en altta hacksys uzantılı bir uygulama olacak onu sil pc den.

şimdi lite da sıfır yeni acc aç ve oyna ban yemezsin pc temizlenmiş oldu.Yine mobile oynayıp memoryu kuracaksan , her seferınden hack dosyalarını pc den temızleyıp , yukarıda yazdıgım uygulamayı yap sorunsuz lite oynarsın.

Şahsen bende de senın sorunun vardı ama bu sayede sorun yaşamıyorum.

3. maddeyi tam anlamadım reis, process hacker'i niye kurdurdun? Sonra niye kaldırmasını istedin tekrar? Bu işlem ne işe yaradı? Biraz daha açar mısın acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...