29 Mar 2021 #1 CodyY C Onaylı Üye Katılım 18 Mar 2021 Mesajlar 65 Tepki puanı 2 Ödüller 4 Yaş 25 5 HİZMET YILI pubg lite hilesinde 2 ekran acıldıktan sonra servicestart internal error 0 hatası alıyorum
Çözüm F F FaLCoN 29 Mar 2021 [ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
[ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
29 Mar 2021 #2 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI SS paylaşabilir misiniz hatayla alakalı Oyla 0 Olumsuz oyla
29 Mar 2021 #3 ismailcftc66 I Onaylı Üye Katılım 20 Mar 2021 Mesajlar 89 Tepki puanı 5 Yaş 34 5 HİZMET YILI bende kullanamıyorum sorun nedir acaba . windows 10 1903 sürüm ama hala calısmıyor Post automatically merged: 29 Mar 2021 bende ki hata da bu . arkadaşla aynı sanırım Ekli dosyalar Ekran Alıntısı.PNG 10.4 KB · Görüntüleme: 51 Oyla 0 Olumsuz oyla
bende kullanamıyorum sorun nedir acaba . windows 10 1903 sürüm ama hala calısmıyor Post automatically merged: 29 Mar 2021 bende ki hata da bu . arkadaşla aynı sanırım
29 Mar 2021 #4 Johny Doca J Üye Katılım 3 May 2020 Mesajlar 49 Tepki puanı 1 Ödüller 2 Yaş 28 6 HİZMET YILI bende de olmustu boyle ama ben sildim ve bastan yaptin sonra hata cikmadi Oyla 0 Olumsuz oyla
29 Mar 2021 #5 FaLCoN F İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. Griffin Premium Katılım 4 Şub 2018 Mesajlar 757 Çözümler 234 Tepki puanı 464 Ödüller 8 Yaş 34 8 HİZMET YILI [ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.) Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
[ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)