Seçkin Üye
dedigimi yap sorun kalmıycagını tahmin ediyorumben bu hatayı lol de alıyorum
İşletim sistemi nedir. Net framework visual c falan bunlar yüklümü. Mümkünse bunların tüm versiyonlarını yükleyin
tüm sürücüleri çalışacak şekilde güncelle
adblock vs onlarıda kapatın
En iyisi hilenin dosyalarını sil yeniden yükle
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yaphocam bu linkteki visual leleri en üstteki dosyaya tıklayın hepsini kurun pc ye restart atın sorun felan kalmaz
ne demek faydalı olduysam ne mutluyukarıdaki arkadaşın vermiş olduğu linkten visual c tüm sürümlerini indirdim ve pc yi yeniden başlatım oldu sağolun
Post automatically merged:
Teşekkür ederim bu şekilde düzeldi
Hocam her şeyi doğru yapıyorsun olması lazım. Oyunun launcherinde başlata tıklmadan önce XFProjecti kapatıyormusun? Kapatmıyorsan CMD`de Launch the game yazısı çıkınca hem tarayıcıyı hemde XFP`yi kapatıp oyunu başlatıp birde öyle dene istersenYardımcı olursanız sevinirim. bilgisayarın tüm sürücüleri güncel Net framework visual c yüklü Adblock yok ve virüs programı da kapalı ve onaylı üyeyim.
İşletim Sistemi sürümü 1909 - Windows 10 Pro
Oyunun launcherine şifremi giriyorum oyunu başlat yazısı cıkıyor bu esnada XFProject çalıştırıyorum ve Mh den Hack Center (UI) den Pubg lite Kabus Lite a yükle diyorum.
Cmd komutlarında ilk önce preparing.. Success..! Luanc the game yazısı cıkıyor ve kendiliğinde o komut sayfası kapanıyor. diğer komut sayfasında ise thread stopping :8008 (her denememde bu kod değişiyor) yazıyor. oyuna giriyorum oyunda hile açıkmıyor ins tuşuna da hom tuşuna da basıyorum hiç bir menü gelmiyor. bu işlemleri oyun açıkken de denedim lobide yine olmadı
hatam nerede, nerede yanlış yapıyorum bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Xfp kapatılınca hile biter kafasındaydım bunu da denerim. Ama manyak etti bu hile beni 2 defa açıldı zar zor dün gece 20-30 defa denedim açamadımHocam her şeyi doğru yapıyorsun olması lazım. Oyunun launcherinde başlata tıklmadan önce XFProjecti kapatıyormusun? Kapatmıyorsan CMD`de Launch the game yazısı çıkınca hem tarayıcıyı hemde XFP`yi kapatıp oyunu başlatıp birde öyle dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?