Seçkin Üye
f1e basıp war moduna al esp dende cevredekileri kaldırName esp kalkmıyo bide sağda solda hile olduğunu belirtecek yazılar var maç bitince ss almam gerekiyo ama o yazılar olduğu için alamıyorum maç bittikten sonra onları kaldırmanın veyahut da kökten kaldırmanın yolu var mı hile olduğumu belli etmemem lazım
kalmıyo sadece yanında open close felan var ne işe yarıyor o tuş hileleri mi iptal ediyorf1e basıp war moduna al esp dende cevredekileri kaldır
open da hile aktif olur close da kapanırkalmıyo sadece yanında open close felan var ne işe yarıyor o tuş hileleri mi iptal ediyor
bende iki türlü de aktif oluyo hile yazılar felan kalkmıyoopen da hile aktif olur close da kapanır
beyler bişey değişmiyo yine çalışıyo sadece close open yazısı değişiyodostum saol ustte f1 battle royal modu var onu aktıf ettıgın zaman kalkıyor
ss atabilirmisin bizde öyle bir sorun yokbende iki türlü de aktif oluyo hile yazılar felan kalkmıyo
forumda aktif olaga keşke bende indirebilseydim bee
yeni farkettim forumu kardeş burdan bele burdayım zatenforumda aktif ol
tamam ozaman iyi forumlaryeni farkettim forumu kardeş burdan bele burdayım zaten
aga şimdi hiç girmiyo oyuna hileyle Launcher'e atıyor yass atabilirmisin bizde öyle bir sorun yok
forumda hata çözümleri mevcut ve thread stopping bir hata değildiraga şimdi hiç girmiyo oyuna hileyle Launcher'e atıyor ya
bu yazıyo hilede : Thread Stopping : 4412
geldi hile ss atıcam şimdiforumda hata çözümleri mevcut ve thread stopping bir hata değildir
Name esp kaldıramazsın dostum. İtemleri kaldırmak için de f1 basabilirsin
Name esp kaldıramazsın dostum. İtemleri kaldırmak için de f1 basabilirsin
forumda hata çözümleri mevcut ve thread stopping bir hata değildir
esp ayarlarını close yapacaksın ozaman gider de artık win paylaşmanın modası geçti zaten zevkine bak benceOpen hali :
Close Hali :
Şimdi bu benim ekranımdaki yazılar gitmez mi hiç oyunun sonunda gitsin yeter ss almak için bi öneri verir misiniz <3
aga onun için değil turnuvalar için felan hiç mi gitmez yazılaresp ayarlarını close yapacaksın ozaman gider de artık win paylaşmanın modası geçti zaten zevkine bak bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?