Seçkin Üye
sadece esp kullansan daha iyi olmaz mı?
bir süre sonra onuda algılıyorlar çok belli ederse ban yiyorsadece esp kullanmanız ban yememenizi sağlar
Ban attırmayan ayar Sadece Esp aktif olucak Diğerleri Aimbot olsun uçan araba olsun direk ban atarlarasıl hesap kasmıyorm ama arkdaslarla oynarkende bizi geride bırakmcak ayar bakıyorm hangılerı ban attırıyor hangılerı attırmıyor onu bılmem lazm
Ama aim çalışmıyor diyor arkadaş doğrumudur bu bilgiMisc kısmı ban atıyor. O bölüme hiç bulaşma. Esp+Aim sorun yok.
tabii ki aşırı belli etmemeyi ekleme gereği duymamıştım fakat teşekkürlerSadece Esp kullansan yeterli Dostum
Post automatically merged:
bir süre sonra onuda algılıyorlar çok belli ederse ban yiyor
Kafaya tam nişan almıyor demiş. Doğru demiş, sadece gövdeye alıyor. Herkeste olan bir sorun. Ki zaten gövde olmasına rağmen kafaya da nişan alıyor. Hatta ayağa bile alıyor. Rakip tam açıktaysa gövdesine hedef alır. Eğer nokta kadar bir yeri gözüküyorsa, orasına hedef alır. Yani genelde kafasını tek gösterdiği için kafasına hedef alır çoğunlukla. Rakibin görüşüne göre değişken yani.Ama aim çalışmıyor diyor arkadaş doğrumudur bu bilgi
kardes ister esb ister aim olsun ucretsiz hilelerin %99 ban atar ben sana soyleyim ,adı üzerind eücretsizz
ozaman ayarı chest yapıcam demı senn dedgıne gore ?Kafaya tam nişan almıyor demiş. Doğru demiş, sadece gövdeye alıyor. Herkeste olan bir sorun. Ki zaten gövde olmasına rağmen kafaya da nişan alıyor. Hatta ayağa bile alıyor. Rakip tam açıktaysa gövdesine hedef alır. Eğer nokta kadar bir yeri gözüküyorsa, orasına hedef alır. Yani genelde kafasını tek gösterdiği için kafasına hedef alır çoğunlukla. Rakibin görüşüne göre değişken yani.
pubg liderlerinin kill oranı en az 25 ve üstü hile kullanmayan kimse bunu yapmaz bence dolayısıyla bunlar her hafta güncelenen pahalı hileleri satın alıyorlar dostum ve hiç ban atmıyordostum bunun paralısıda ban atıyo
anladım , fixlenirse kaç güne güncelleniyor hile ?Kafaya tam nişan almıyor demiş. Doğru demiş, sadece gövdeye alıyor. Herkeste olan bir sorun. Ki zaten gövde olmasına rağmen kafaya da nişan alıyor. Hatta ayağa bile alıyor. Rakip tam açıktaysa gövdesine hedef alır. Eğer nokta kadar bir yeri gözüküyorsa, orasına hedef alır. Yani genelde kafasını tek gösterdiği için kafasına hedef alır çoğunlukla. Rakibin görüşüne göre değişken yani.
pubg liderlerinin kill oranı en az 25 ve üstü hile kullanmayan kimse bunu yapmaz bence dolayısıyla bunlar her hafta güncelenen pahalı hileleri satın alıyorlar dostum ve hiç ban atmıyor
o ban olmuyor aynı durumu bende yaşadım sadece 24 saat incelemeye alıyorlar temizsen açıyorlar deılsen kıtlıyorlarsana bısey dıym mı ben aylardır hıle kulanıyorm hersey raporlamadan gecıyor rapor nekadar farklı kısıden cok oluyorsa ban yıyorsun banın adında alısılmadık oyun tarzı nedeyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?