Pardon Seçkin üye olmadan hileyi nasıl açabiliyorsun? Merak ettim doğrusuknk daha geçen gün denedim açılıyordu bende bir sıkıntı yoktu
Pardon Seçkin üye olmadan hileyi nasıl açabiliyorsun? Merak ettim doğrusu
2 gündür girmiyorum oyuna dostum. Ben önce oyunu açıp pencereli moda alıp hileyi öyle inject ediyorum. Böyle yapmayı dener misin. Hile inject olduktan sonra tekrar tam ekran yapabilirsin.@deviltheory1 Sen şuanda kullanabiliyor musun hileyi dostum bende yukarıdaki hatayı veriyor sürekli
i couldn't find yet@Frozen did you find the solution??
wow, this might be a good solution.. thanks for that2 gündür girmiyorum oyuna dostum. Ben önce oyunu açıp pencereli moda alıp hileyi öyle inject ediyorum. Böyle yapmayı dener misin. Hile inject olduktan sonra tekrar tam ekran yapabilirsin.
Sen şuan da kullanabiliyor musun ki bana böyle bir çözüm sunuyorsun dostum ? Ben bilmiyor muyum anti kapatmasını ? Gereksiz yorum atmayalım lütfenDostum get last error hatası antivirüsün açık olduğunda veriyor. PC windows 10 sa antivirüsü kalıcı olarak kapatamazsın geçici olarak kapatabilirsin. sen kapattıkdan sonrada geri açılmıştır o yüzden o hatayı vermiştir aynısı lol scirpttede oluyor çünkü
aynen direk goggle a yazmış herhalde arkadaş şeçkin üye olmak gerekPardon Seçkin üye olmadan hileyi nasıl açabiliyorsun? Merak ettim doğrusu
yeah windows defender must be off.... and game mode should be in windowed modedefender kapa ve pencere moduna al oyunu açılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?