bunlaın yerine launcher ın fotorafını atsaydın keşke launcher dosya konumuna git launcher ı açtıktan sona launcher dosyalarının içinde pubg lite var oyunu ordan açmayı deneDostlar 2 gün önce sorunsuz her an sorunsuz giriyordu .
Şimdi hileyi açıyorum fakat oyuna girince tekrar başlat kısmına atıp duruyor .
Atmayınca hile açılmıyor .
Çözümünü bilen varsa yazsın lütfen boş yorum yapmayın Raporlanacaktır !
Aynı sorunu yaşayanınız var mı ?
Launch the game yazınca başlat diyorum , zaten başlat demesemde tık hemen kapanıyor .
Eskiden onu dedikten sonra dosya filan indiriyordu şimdi direkt olarak kapanıyor .
Not : Virus tarayıcısı filan kapalı , Windows 10 Son sürüm . Bunların dışında bir çözüm yazmanızı rica ediyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 41249
Ekli dosyayı görüntüle 41250
kardeşim spam yorum atma forum kurallarını okurmusun rica etsemHileler guncelleniyor knka normaldir ama ben sildim yükledim düzeldi
kardeşim mh ui sayfasında mobil hileyi bulabilirsinBana mobil hile lazım burası lite dimi
Usta ui sil tekrar yükle bide sana tavsiyem klasöre çıkarma her seferinde rar dan aç bide güvenlik duvarını felan kapat yani bunu öneririmDostlar 2 gün önce sorunsuz her an sorunsuz giriyordu .
Şimdi hileyi açıyorum fakat oyuna girince tekrar başlat kısmına atıp duruyor .
Atmayınca hile açılmıyor .
Çözümünü bilen varsa yazsın lütfen boş yorum yapmayın Raporlanacaktır !
Aynı sorunu yaşayanınız var mı ?
Launch the game yazınca başlat diyorum , zaten başlat demesemde tık hemen kapanıyor .
Eskiden onu dedikten sonra dosya filan indiriyordu şimdi direkt olarak kapanıyor .
Not : Virus tarayıcısı filan kapalı , Windows 10 Son sürüm . Bunların dışında bir çözüm yazmanızı rica ediyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 41249
Ekli dosyayı görüntüle 41250
denedim kardeşimyönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi?
%temp% mi %appdata% mıSil yükle kanka %appdata% silmeyi unutma
ne alaka kardeşim spam yapma%temp% mi %appdata% mı
Windowsun bu gün son sürümünü kurdum keşke daha önce görseydimson sürüm ise çalışmaz 1903-1909 olması lazım sürümünün dostum yazıyor zaten hilenin altında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?