oyunu pencere modunda aç hileyi sonra tam ekrana yada kenarsıza çek öyle dene birdeXFProject i açıyorum, ui.memory.. den pubg lite hilesini yükle diyorum, açılan pencerede hilenin aktif olduğunu söyleyip kapanıyor site de onaylıyor hile yüklenmiştir kapatabilirsiniz diye oyunu açıyorum hile yüklenmemiş olarak açılıyor yeniden başlattım pc'yi sorun hala aynı
Bunu denicem antivirüs programlarım zaten kapalıoyunu pencere modunda aç hileyi sonra tam ekrana yada kenarsıza çek öyle dene birde
hocam windows defender ve virüs programınızı kapataım denerseniz muhtemelen olacaktır
antivirus hileyi deaktif hale getiriyor olabilir antivirusten bu dosyaya güven seçeneğini seç yada karantinadan çıkarmayı dene
Pencere modunda açınca hileyi düzeldi teşekkür ederim konu kilit.oyunu pencere modunda aç hileyi sonra tam ekrana yada kenarsıza çek öyle dene birde
rica ederim dostum iyi eğlenceler.Pencere modunda açınca hileyi düzeldi teşekkür ederim konu kilit.
emülatör oyunu değil bu internete pubg lite indir yaz öyle bulursun dostum.Arkadaşlar lite yi PC de nasıl oynarım gameloop a yükleniyor mu yardım
Lite için googleye pubg lite yazarsan çıkacaktır ve yaklaşık 5 gb'dır. Mobile lite için de hata veriyor gameloop vs bildiğim kadarı ile.Arkadaşlar lite yi PC de nasıl oynarım gameloop a yükleniyor mu yardım
ja tentou dar privilegios no firewallMeus programas antivírus denicem já estão fechados.
Kardesım Oncelıkle Pc surum nedır hıle sadece wın 10 1903 1909 desteklıyor.XFProject i açıyorum, ui.memory.. den pubg lite hilesini yükle diyorum, açılan pencerede hilenin aktif olduğunu söyleyip kapanıyor site de onaylıyor hile yüklenmiştir kapatabilirsiniz diye oyunu açıyorum hile yüklenmemiş olarak açılıyor yeniden başlattım pc'yi sorun hala aynı
Arkadaşlar lite yi PC de nasıl oynarım gameloop a yükleniyor mu yardım
trueBilgisayarı yeniden başlat ardından antivirüs ve uygulama tarayıcıyı kapat yönetici olarak çalıştır hileyi oyun açıldıkdan sonra pencere modunda veya kenarsız olarak açmayı dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?