hıleyı acarken launcher acıkmı ? yoksa hıle acıp sonramı launcher acıyorsunArkadaşlar hileyi açtıktan sonra launcher başlat a basıyorum önce bi siyah ekran oluyor sonra tekrar hiç bir uyarı vermeden launcher a atıyor beni
calısıyor ama ındıremezsınHile su an çalısıyormu beyler ona göre indiricektimde
onaylı üye olmanız gerek sağ üstte üye grupları kısmı var oraya tıklayarak şartları görebilirsiniz.Hile su an çalısıyormu beyler ona göre indiricektimde
launcher önce açıcaksın eğer ilk açtığında dediğini yapıyorsa muhtemelen defender karantinaya almıştır defenderi kapatıp dosyayı karantinadan çıkar güvenilirde sonra tekrar dene açılır muhtemelen açıldıktansonrada siteye gir hileyi aktifleştir düzelir..Arkadaşlar hileyi açtıktan sonra launcher başlat a basıyorum önce bi siyah ekran oluyor sonra tekrar hiç bir uyarı vermeden launcher a atıyor beni
teşekkür ederim deniyorum.bendede oluyordu hileyi yapmadan oyunu aç sonra kenarsız yap tekrar hileyi yap oyuna gir oluyor
reset at windows a ole dene sil tekrar yukle pubg lite iArkadaşlar hileyi açtıktan sonra launcher başlat a basıyorum önce bi siyah ekran oluyor sonra tekrar hiç bir uyarı vermeden launcher a atıyor beni
dostum windows güvenlikten karantinaya gir hileyi kaldırmıştır oradan geri yükle de ve tekrar aynı yerden izin ver butonuna tıkla sonra virüsle bir işin kalmıyor ardından oyunu pencere modunda aç hile launcherini yönetici olarak çalıştır ve siteden hileyi enjekte et oyun ekranına hile yüklenince tam ekran moduna al ve devam et umarım işini görürArkadaşlar hileyi açtıktan sonra launcher başlat a basıyorum önce bi siyah ekran oluyor sonra tekrar hiç bir uyarı vermeden launcher a atıyor beni
başka sitelerden hile denediysen öyle olur genellikleBen hileyi açmadan uzaklaştırma yedim ona ne demeli![]()
bu hile windows 7 de çalışıyo mubendede oluyordu hileyi yapmadan oyunu aç sonra kenarsız yap tekrar hileyi yap oyuna gir oluyor
evetbu hile windows 7 de çalışıyo mu
Ben hileyi yaptığım da dbhhhbi çalışmayı durdurdu diyodu bi bilginiz varmı bu konuda
anti virus kapattınmıBen hileyi yaptığım da dbhhhbi çalışmayı durdurdu diyodu bi bilginiz varmı bu konuda
ya peki hileyi kullananlar nasıl kullanıyor bende indirmeyi kullanmayı düşünüyorum bu tür problemleri görünce gözüm korkuyorBen hileyi açmadan uzaklaştırma yedim ona ne demeli![]()