Yani çözüm cevabın bu mu yorum kasanları rapor etcem diyorum sen gelion aynı sorun bendede var. sendede varsa aynı sorun konuyu cevapları takip et kardeşim ne boş yere yazıon yaAYNI SORUN BENDEDE VAR VE HAYLA ÇÖZEMEDİM
maalesef dediğin olmadı kardeşimbaşlat dedikden sorna yöneticiden pubg lite ı kapat launcher açıkken louncher dosyalarına girip ordaki pubg lite dan başlat oyunu
aynen reiz birde bu a win 7 ye alabilirsinkardeşim pubg lite gel özellikler diyeceksin orda uyumluluk var uyumlullugu degiştir buda olmuyosa pubg lite sil düzele bilir
silip bida denedinmipubg lite launcher açıldığında başlat diyorum çalışıyor deyip yine başlat yazısı çıkıyor. oyun başlamıyor. kontrol et onar deyincede launcheri kapatıyor sorun nedir arkadaşlar.
NOT: YORUM KASMAK İÇİN YORUM YAZANLARI RAPOR EDERİM.
bendede vardı ama sonra geçti kendi kendine pubg lite sayfasında destek at bence cevap yazıyolar ben sorunlarımı orda çözüyorumpubg lite launcher açıldığında başlat diyorum çalışıyor deyip yine başlat yazısı çıkıyor. oyun başlamıyor. kontrol et onar deyincede launcheri kapatıyor sorun nedir arkadaşlar.
NOT: YORUM KASMAK İÇİN YORUM YAZANLARI RAPOR EDERİM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?