Onaylı Üye
program adını biliyosan at arkadaşa yardımcı olalımelim de güzel maus ayarı var
olabilir
Ya 1 tane makrolu masuse al fiyatı 30 40 lira bişrey ucuzlar yani ondan sonra onu kullan internetten sıkıntılı oluyor ama sana önerim program FASTCLİCKER Minecraftta iyi makro yapar!"Rampage smx-r15 shine rgb gaming mouse"
Arkadaşlar bu mouse'u satın aldım ama bu macro kodlarını ücret karşılığı yapan bir site falan var mı acaba yada bu fareyi kullanıp makro ayarlarını bilen birisi yardımcı olabilirse sevinirim.
macro tusu yoksa speed clicker ile herhangi bir tusa yapabilirsin"Rampage smx-r15 shine rgb gaming mouse"
Arkadaşlar bu mouse'u satın aldım ama bu macro kodlarını ücret karşılığı yapan bir site falan var mı acaba yada bu fareyi kullanıp makro ayarlarını bilen birisi yardımcı olabilirse sevinirim.
Benim bildiğim o mousede olmuyo bloody varsa daha iyi"Rampage smx-r15 shine rgb gaming mouse"
benim logitechg102 makrolu mouse ama yazılım programı pek güzel değil gibi makro için en azından öyle sekmeme makrosu yapması çok zorYa 1 tane makrolu masuse al fiyatı 30 40 lira bişrey ucuzlar yani ondan sonra onu kullan internetten sıkıntılı oluyor ama sana önerim program FASTCLİCKER Minecraftta iyi makro yapar!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?