Beyler dün pubg lite oyununda a4tech x7 markalı farenin kendi yazılımıyla sekmeme makrosu yaptım herhangi bir 3. parti yazılım kullanmadım ona rağmen bugün girdiğimde banlandığımı gördüm acaba makrodan değil de başka bir şeyden ban yemiş olabilir miyim çünkü makroyu farenin içine atadım yani 3. parti yazılım kullanmamış oluyorum?
sence bu memory hackersi durdururmu şöyle diyeyim zamanının en iyisi olan wolfteamda envater hack falan fişan ölümsüzlügü bunlar cıkarttı ve cok ta güzel koruması vardı ban yeme diye bişey yoktu rez alın bundada aynısı olacak onların koruması varsa bizimde memoryhackrs sahipleri var
Brom makro yasak evet ama benim kullandığım herhangi bir makro yazılımı bile değil autohotkey falan filan bunlar evet yasak ama farenin kendi yazılımı olunca banlamaması gerekiyor. Bu güne kadar hem cs go olsun zulu olsun pubg mobile olsun hiç bir oyunda tespit edilmezken bu oyunda ban yedim anlamadım
Brom makro yasak evet ama benim kullandığım herhangi bir makro yazılımı bile değil autohotkey falan filan bunlar evet yasak ama farenin kendi yazılımı olunca banlamaması gerekiyor. Bu güne kadar hem cs go olsun zulu olsun pubg mobile olsun hiç bir oyunda tespit edilmezken bu oyunda ban yedim anlamadım
Oyun arkada ne uygulama varsa 3.parti yazılım olarak algılıyor. Bende donanım banı yedim sırf bu yüzden bir daha yeni hesap açsam dahi oynıyamıcağım. ne kadar aptal bir ban sistemleri var