Uzman Üye
reyiz legit oynuyorumda hızlı koşma yükseğe zıplama yani Mics bölümü falan kapalı bende yani açmıyorum sadece instat hiti açtım oda 100 metreye giden mermi 300 metreyede aynı gidiyor benim anladığım o birde silent aimbot falan kullanıyom aimbot ayarlarıda sona çekiyorum biraz belli ediyor evet ama diğer türlüde adam vuramıyozki. aimbot seçeneklerinden maus ve angle baya leşliyor yani. ve aimbotu kafaya veya vucuda getirmek cidden birşey fark ettirmiyor head yapsan bile cogunlukla vucut gidiyor m4 le falanlegit oyna hızı-zıplamaı açma amide vucuda ayarla
reyiz legit oynuyorumda hızlı koşma yükseğe zıplama yani Mics bölümü falan kapalı bende yani açmıyorum sadece instat hiti açtım oda 100 metreye giden mermi 300 metreyede aynı gidiyor benim anladığım o birde silent aimbot falan kullanıyom aimbot ayarlarıda sona çekiyorum biraz belli ediyor evet ama diğer türlüde adam vuramıyozki. aimbot seçeneklerinden maus ve angle baya leşliyor yani. ve aimbotu kafaya veya vucuda getirmek cidden birşey fark ettirmiyor head yapsan bile cogunlukla vucut gidiyor m4 le falan
Bizim hilede çalışmıyor ztn flycarda ücretsiz olan bir tane çinlinin hilesinde çalışıyor ve ulaşması cok kolay mileltin ona ama 2. maça girerken 100 yıl yiyorsun fly çar aktif edince bizim hile yine 5 10 maç attırıyor ben her maç 30 kil aldığım halde iyi dayanıyorum da 5 10 kil alsam öyle win alsam yine birşey değişmiyecekmiş gibi hissediyorum o bandan kaçmak zor adamları görmedende vurmuyorum zaten. aimbotu silent de kullanıyorum ondanmı acaba angle ile silent arasındaki fark ne kadarki?misc'den aim bot mod'u değiştir 2.'yi seç ve adamları görmeden çat çut vurma sanki vuramıyacakmışsın hissi verki reportlamasın. Ama oyunda çok aptal insan var speedhackmiş flycarmış her boku açıyorlar
özel mesaj attım bakarsan sevinirim. cidden uzun süreden beri kullanıp sınırsızı geç 24 saat bile 1 kere yememek büyük iş hile ayarlarını merak ediyorum lütfen dönHileyi uzun süredir kullanıyorum her hangi bir 24 saat ban bile yemedim. Oyunda legit takılman senin için daha iyi olur. Aim ayarlarını istersen özelden atabilirim
İnstant hit ne işe yarıyor mermilerin hasar mesafesinimi kaldırıyor örneğin pompalı ile 300 metreden vurabılırmıyım ınstant hit açsamreyiz legit oynuyorumda hızlı koşma yükseğe zıplama yani Mics bölümü falan kapalı bende yani açmıyorum sadece instat hiti açtım oda 100 metreye giden mermi 300 metreyede aynı gidiyor benim anladığım o birde silent aimbot falan kullanıyom aimbot ayarlarıda sona çekiyorum biraz belli ediyor evet ama diğer türlüde adam vuramıyozki. aimbot seçeneklerinden maus ve angle baya leşliyor yani. ve aimbotu kafaya veya vucuda getirmek cidden birşey fark ettirmiyor head yapsan bile cogunlukla vucut gidiyor m4 le falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?