Sistemin kaldırıyors kesinlike Pubg Litepubg mobile başlamak istiyorum ama lite önerende oldukça fazla siz hangisini önerirsiniz ?
Knk pubg lite oynadıktan sonra mobile oynamazsın çocuk oyunu gibi gelir sanapubg mobile başlamak istiyorum ama lite önerende oldukça fazla siz hangisini önerirsiniz ?
Gelmemiş istekGokhankrkrt
istek gönderdim knk kabul et oynuyalım
Ekledim seniGokhankrkrt
istek gönderdim knk kabul et oynuyalım
Discord kullanmıyorum ya başkandostum discord adresini paylaş haberleşelim
selam arkadaşım bende yaklaşık 1 aydır oynuyorum bizim 3 kişilik gurubumuz var ekle beni oynarız YIRMI28Merhaba arkadaşlar 1 aydır pubg mobile emülatörden Pubg Lite`a geçiş yapmakdayım. Aimim iyi takım oyuncusuyum ultra pro bi oyuncu değilim ama oyun başına 4-5 kill alıyorum. Genellikle geceler oyunda sabahlıyorum. Yaşım 21. Oyun ismim FerhadPasha. Beraber çorba parası çıkarmak isteyenler oyun ismini yaza bilir.
Bulmuyor seni başkankemalerden06
Ekledim oynarızselam arkadaşım bende yaklaşık 1 aydır oynuyorum bizim 3 kişilik gurubumuz var ekle beni oynarız YIRMI28
Çevrimdışısın şu anWizardWarr istek atıyorum kardeşim
Mobildeyim şuan birazdan ekliyorumÇevrimdışısın şu an
Lite çok daha gerçekcipubg mobile başlamak istiyorum ama lite önerende oldukça fazla siz hangisini önerirsiniz ?
pubg lite'da ki görüntüyü gördükten sonra, mobile kolay kolay oynamazsınpubg mobile başlamak istiyorum ama lite önerende oldukça fazla siz hangisini önerirsiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?