♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
daha düşük sistemli.ne farkı var bunun
Bu hatayı alıyorum. Ne yapmalıyım ?
driverlerini güncelle.Bu hatayı alıyorum. Ne yapmalıyım ?
10 dakkam var oynayam bare .d fakeye geldim (saat thailand'da kalmış gece 00.20 gösteriyo)Bugün Gece 12.30 Da Oyun Kapanıcak Boşuna İndirmeyin Beta Testi Bitiyor Tahmini 3 4 Aya Acık Beta Halinde Eu VB Paylaşırlar.
İlgili konuyu zaten açmıştım. Tekrar konu açma sebebin !?driverlerini güncelle.
Post automatically merged:
10 dakkam var oynayam bare .d fakeye geldim (saat thailand'da kalmış gece 00.20 gösteriyo)
açtıysan neden gelip şimdi yazıyorsun ?İlgili konuyu zaten açmıştım. Tekrar konu açma sebebin !?
Konu kasmak, beğeni almak için mi yapıyorsun ????açtıysan neden gelip şimdi yazıyorsun ?
Bildiğin çalıntı konu !?açtıysan neden gelip şimdi yazıyorsun ?
çalıntı falan değil kardeşim o kadar ağlayacaksan rapor atabilirsin. Kendi emeğimle yazdım hepsini.Konu kasmak, beğeni almak için mi yapıyorsun ????
Post automatically merged:
Bildiğin çalıntı konu !?
Ağlayacaksan ???? Konuda kullandığın ilgili program... vs. ne yazık ki aynı. Boş yapma zamanım yok..!çalıntı falan değil kardeşim o kadar ağlayacaksan rapor atabilirsin. Kendi emeğimle yazdım hepsini.
konuya gelip yediremeden yazan sendin bu lafları yedikten sonra mı ağla diyorsun ? emin ol bu kadar kuduracağını beklemiyordum.Ağlayacaksan ???? Konuda kullandığın ilgili program... vs. ne yazık ki aynı. Boş yapma zamanım yok..!
adam doğru söylüyor bas baya adam konuyu açmıştı zaten çok boş yapıyorsunkonuya gelip yediremeden yazan sendin bu lafları yedikten sonra mı ağla diyorsun ? emin ol bu kadar kuduracağını beklemiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?