Uzman Üye
benimde DX12 en son sürümde fakat ekran kartım DX10 ' u desteklemediği için giremiyorumban yemedim oyuna daha hiç giremedimki ban yiyim
kanka benim ekran kartım desteklıyor dx11 i daha onceden pubg lite çalısıyor diyip açılmıyodu son güncellemeden sonra dx11 hatası vermeye basladıbenimde DX12 en son sürümde fakat ekran kartım DX10 ' u desteklemediği için giremiyorum
Kaldır yeniden yükle brah olmazsa güncellemeylekanka benim ekran kartım desteklıyor dx11 i daha onceden pubg lite çalısıyor diyip açılmıyodu son güncellemeden sonra dx11 hatası vermeye basladı
kartın nebenimde DX12 en son sürümde fakat ekran kartım DX10 ' u desteklemediği için giremiyorum
GTX260kartın ne
bi de mal gibi tekrar yükledim ya inş açar başlat demeden önce bu yorumu yapıyom M A L I M B E N@Dedimdedick kartın eski gerçi benimkide eski r7 240 ama dx12 olup 10dakileri desteklememesi çok ayıp olmuş
neyse sıkma canını sarmamaya başladı oyun bende bırakırım yakındabi de mal gibi tekrar yükledim ya inş açar başlat demeden önce bu yorumu yapıyom M A L I M B E N
iiiihhhhhh (bunu okurken böyle boğazına doğru bütün havayı avatar gibi çekecen ''i' yi söylerken havayı alırken boğazın daracalak bide ''h'' yi koycan aynı nane şekeri yiyormuşsın gibi anadın alcan vercen alcan vercen) hain oynuyormuş bideneyse sıkma canını sarmamaya başladı oyun bende bırakırım yakında
iiiihhhhhh (bunu okurken böyle boğazına doğru bütün havayı avatar gibi havayi çekecen ''i' yi söylerken araya havayı alırken boğazın daracalak bide ''h'' yi koycan aynı nane şekeri yiyormuşsın gibi anadın alcan vercen alcan vercen) hain oynuyormuş bide
Dur daha fazla konuşma neden biliyor musun ,*´`*. ÇÜNKÜ İNANIRIMof bu ne öfke oynuyorumda bırakıcam sen oynayamıyon diye
maga beeDur daha fazla konuşma neden biliyor musun ,*´`*. ÇÜNKÜ İNANIRIM
hAYır sEn OyNAmıYOrSunKi bEn GöRDüM oLMaZKimaga bee
cuara emojisi olsa onuda koyucaktım yok maleesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?