- Konuyu başlatan
-
direk ban mı atıyor nasıl oluyor tam olarak moderatörümeğer supernorecoil açarsan ban yersin
eyvallah deneyeceğimbenim ayarlarım 480dp dikey hassasiyet 1.85 bütün scoplar 50 de güzel sprey atılıyor
sadece yer tespitini mi kullan diyorsun yaniNo recoil + Esp
thanks bro.recoil is faster ban on game
evet oyun algılıyor %99 sekmeme oldugu ıcın dırek ban atıyor denendıkesin bilgi mi bu kral direk ban mı atıyor nasıl oluyor?
sadece görme yimi kullan diyorsun kralevet oyun algılıyor %99 sekmeme oldugu ıcın dırek ban atıyor denendı
evet belirttilerNo recoil hariç olbileceegini zannetmiyorum
görme + aım bot kulanyıorm da dıkkatlı kullanman lazım ban yyıyeblrsın seni izleyenler cok sa kullanmcan aım bellı etmıcensadece görme yimi kullan diyorsun kral
anlaşıldı saol reis.görme + aım bot kulanyıorm da dıkkatlı kullanman lazım ban yyıyeblrsın seni izleyenler cok sa kullanmcan aım bellı etmıcen
valla hepsini denedim olmuyor tek çare hile gibi görünüyor.En güzeli deneyerek bulman hassasiyet araylarını kendine göre düzenle ayarlar kişinin mouse kullanımına göre farklılık gösterebilir yani bir başkasının hassasiyet ayarı sende verimli olmayabilir.
nasıl direk banned yani anlayamadım.Hiç uğraşma Direk BANNED...
evet en doğrusu bu sanırımSitedeki hileyi kullan işini görür
tmm biz yapıyoruz zaten dediğinide karşındaki yapmıyor. dediğim gibi mecbur kalıyorsun bir yerden sonra sinirlerin bozuluyor.dostum hilesiz yapmak istiyorsan bilek işi .şu şekilde oluyor mesela silahı sürekli sık 3 saniye yukarı sonra 2 saniye sağa mı gidiyor sen mausunu 3 saniye aşağı 2 saniye sola çekeceksin bu en basit anlatımı ama çok fazla pratik yapmalısın
akm m416dan daha iyi sanki. bana mı öyle geliyor bilmiyorum.az seken silah alcan o zmn knk scar fln akm alma ama
akm hasar olarak çok iyi ama spray olarak çok zordur.m416 ile 6x ile attıgın sprayı ak ile 2x te atarsınevet en doğrusu bu sanırım
Post automatically merged:
tmm biz yapıyoruz zaten dediğinide karşındaki yapmıyor. dediğim gibi mecbur kalıyorsun bir yerden sonra sinirlerin bozuluyor.
Post automatically merged:
akm m416dan daha iyi sanki. bana mı öyle geliyor bilmiyorum.
oynayanlar nasıl oynuyor o zaman 10 kere giriyoz bir kere kazanabiliyoruz. hileli denk gelmezse o daher türlü algılanıyor yani kardeşim hesabın elden gitmemesi için gerek yok bence
bu konuda acemiyim. nasıl ayarlayacaz. bir konu var mıdır bu konuda?macro ayarlayıp kullanırsan sekmez ayarlama yap kafan rahat olsun
hiç sevmiyorum m416akm hasar olarak çok iyi ama spray olarak çok zordur.m416 ile 6x ile attıgın sprayı ak ile 2x te atarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?