Seçkin Üye
Hocam virüs programı devre dışı bırak denebendede bilgisayarınızda yazılım tespit edildi hatası veriyor neden acaba
Ne zaman geldi hocam yeni sürümyeni sürüm geldi ya ondan kaynaklı olabilir yeni sürümü denediniz mi
ve xfprojecti silip tekrar yükleyin derim
tesekkür ederim dostum denicegimyeni sürüm geldi ya ondan kaynaklı olabilir yeni sürümü denediniz mi
ve xfprojecti silip tekrar yükleyin derim
Dostum oyunun ekran ayarlarını tam ekran değil kenarsız yap kaydet çık oyundan kapat komple sonra çalıştıra %temp% yaz enterleyip hepsini sil sonra hileyi aç vs. vs gerekli şeyleri yap çalışır kolay gelsin tam ekranda çalışmıyor.herseyı eskısı gibi yapıyorum acıyorum XFProject uygulamasını acıp siteden yükle diyorum hileyi 1 aydır kullanıyorum ama 2 gun gıremedım yukle dedıkten sonra memory hackers yazılı buyuk bır bısey cıkcıyor orda ses cıkıyordu sımdı cıkmıyor sevice error diyor bilen varsa yardım etsın yorum kasacak yok buydu suydu sikayet edilir bilen kişilerden yardım istiyorum
deniyecegim kardesim sagolasınDostum ekran ayarlarını tam ekran değil kenarsız olarak kaydet çalışır kolay gelsin.
Rica ederim kardeşim deneme yapmana gerek yok çözümü budeniyecegim kardesim sagolasın
Aynı sorun mevcut ve çözüme bir türlü ulaşamadım bazen bu hatayı veriyor ve inat ediyor bazense 2 letmeden giriyor .bendede bilgisayarınızda yazılım tespit edildi hatası veriyor neden acaba
knk onunun dosyasında repair varsa yap yoksa setupu calıstır ve tekrar kurmaya repaır yap ama hepsınden once oyunu hep yonetıcıde calıstırAynı sorun mevcut ve çözüme bir türlü ulaşamadım bazen bu hatayı veriyor ve inat ediyor bazense 2 letmeden giriyor .
Evet bro sanırım memory değilde oyuna 0.18.0 geldiyeni sürüm geldi diye biri yorum attı dogrumu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?