17 May 2020 #1 bilghn9 B Uzman Üye Katılım 5 May 2020 Mesajlar 296 Çözümler 2 Tepki puanı 16 Yaş 26 6 HİZMET YILI Service error hatası alıyorum ekran modunu kenarsız yaptım yine de alıyorum yardımcı olabilir misiniz?
Service error hatası alıyorum ekran modunu kenarsız yaptım yine de alıyorum yardımcı olabilir misiniz?
Çözüm F F FORTE 17 May 2020 [ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
[ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
17 May 2020 #2 FORTE F Uzman Üye Katılım 18 Eyl 2017 Mesajlar 293 Çözümler 3 Tepki puanı 21 Ödüller 4 Yaş 44 8 HİZMET YILI [ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.) Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
[ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
17 May 2020 #3 furoo58 F Onaylı Üye Katılım 25 Kas 2016 Mesajlar 52 Tepki puanı 2 Ödüller 8 Yaş 30 9 HİZMET YILI kanka nerde alıyorsun bu hatayı Oyla 0 Olumsuz oyla
17 May 2020 Konuyu başlatan #4 bilghn9 B Uzman Üye Katılım 5 May 2020 Mesajlar 296 Çözümler 2 Tepki puanı 16 Yaş 26 6 HİZMET YILI FORTE' Alıntı: ekran modu kenarsız olduğu halde mi hatayı alıyorsun hocam Genişletmek için tıklayın ... aynen öyle hacım. önceden açılmış konulaara baktım arkada vanguard falan da açık değil ama çözemedim Post automatically merged: 17 May 2020 furoo58' Alıntı: kanka nerde alıyorsun bu hatayı Genişletmek için tıklayın ... pubg lite hack'ta kardeşim Oyla 0 Olumsuz oyla
FORTE' Alıntı: ekran modu kenarsız olduğu halde mi hatayı alıyorsun hocam Genişletmek için tıklayın ... aynen öyle hacım. önceden açılmış konulaara baktım arkada vanguard falan da açık değil ama çözemedim Post automatically merged: 17 May 2020 furoo58' Alıntı: kanka nerde alıyorsun bu hatayı Genişletmek için tıklayın ... pubg lite hack'ta kardeşim
17 May 2020 #5 furoo58 F Onaylı Üye Katılım 25 Kas 2016 Mesajlar 52 Tepki puanı 2 Ödüller 8 Yaş 30 9 HİZMET YILI bilghn9' Alıntı: aynen öyle hacım. önceden açılmış konulaara baktım arkada vanguard falan da açık değil ama çözemedim Post automatically merged: 17 May 2020 pubg lite hack'ta kardeşim Genişletmek için tıklayın ... Başlatın yanında kontrol et onar yaptın mı Oyla 0 Olumsuz oyla
bilghn9' Alıntı: aynen öyle hacım. önceden açılmış konulaara baktım arkada vanguard falan da açık değil ama çözemedim Post automatically merged: 17 May 2020 pubg lite hack'ta kardeşim Genişletmek için tıklayın ... Başlatın yanında kontrol et onar yaptın mı
17 May 2020 #6 ozgurarslan1903 Seçkin Üye Katılım 27 Nis 2020 Mesajlar 306 Çözümler 1 Tepki puanı 12 Ödüller 5 Yaş 38 6 HİZMET YILI kardeşim en iyi çözüm sil baştan yükle defenderi kapat Oyla 0 Olumsuz oyla
17 May 2020 #7 acar204 A Uzman Üye Katılım 7 Eyl 2017 Mesajlar 278 Tepki puanı 15 Yaş 38 8 HİZMET YILI ozgurarslan1903' Alıntı: kardeşim en iyi çözüm sil baştan yükle defenderi kapat Genişletmek için tıklayın ... aynen Oyla 0 Olumsuz oyla
ozgurarslan1903' Alıntı: kardeşim en iyi çözüm sil baştan yükle defenderi kapat Genişletmek için tıklayın ... aynen
17 May 2020 Moderatör #8 thomasjb ERROR PROBLEM FIXER Support Katılım 25 Eyl 2018 Mesajlar 5,366 Çözümler 1,450 Tepki puanı 2,351 Ödüller 20 Sosyal 7 HİZMET YILI please change dns server use google dns server 8.8.8.8 /8.8.4.4 add dns server then re open loader and inject hack ok Oyla 0 Olumsuz oyla
please change dns server use google dns server 8.8.8.8 /8.8.4.4 add dns server then re open loader and inject hack ok
17 May 2020 #9 Mercedes0770 M Süper Üye Katılım 26 Nis 2020 Mesajlar 601 Çözümler 1 Tepki puanı 15 Ödüller 4 6 HİZMET YILI engelleyen başka bir program vardır büyük ihtimal. herhangi bir antivirus yada baska siteden hile indirdiysen olabilir Oyla 0 Olumsuz oyla
engelleyen başka bir program vardır büyük ihtimal. herhangi bir antivirus yada baska siteden hile indirdiysen olabilir
17 May 2020 #10 stevenmao S Onaylı Üye Katılım 10 May 2020 Mesajlar 50 Tepki puanı 2 Ödüller 2 Yaş 26 6 HİZMET YILI The account may be in check status, you need to check the network and server status Oyla 0 Olumsuz oyla
17 May 2020 #11 xatakan1 X Uzman Üye Katılım 19 Ocak 2017 Mesajlar 158 Çözümler 1 Tepki puanı 0 Ödüller 4 9 HİZMET YILI kardeşim en iyi çözüm sil baştan yükle Oyla 0 Olumsuz oyla
17 May 2020 #12 Ventoak V Beğen♥Like♥At Uzman Üye Katılım 11 May 2020 Mesajlar 294 Tepki puanı 7 Ödüller 2 6 HİZMET YILI engelleyen başka bir program vardır büyük ihtimal Oyla 0 Olumsuz oyla