21 Ocak 2021 #1 offugur O Onaylı Üye Katılım 27 Eki 2020 Mesajlar 55 Tepki puanı 0 Ödüller 1 Yaş 28 5 HİZMET YILI hata ise şu şekilde Service Start internal error : 0 Start : 6 Error : Service error Ekli dosyalar 2021-01-21.png 307 KB · Görüntüleme: 40 Moderatörün son düzenlenenleri: 21 Ocak 2021
Çözüm RedStrawberry 21 Ocak 2021 [ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
[ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
21 Ocak 2021 #2 RedStrawberry Efsane Üye Katılım 26 Şub 2020 Mesajlar 5,575 Çözümler 209 Tepki puanı 3,360 Ödüller 15 6 HİZMET YILI [ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.) Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
[ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
21 Ocak 2021 Konuyu başlatan #3 offugur O Onaylı Üye Katılım 27 Eki 2020 Mesajlar 55 Tepki puanı 0 Ödüller 1 Yaş 28 5 HİZMET YILI NightWare' Alıntı: [ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.) Genişletmek için tıklayın ... Process hacker ne bilmiyorum ama indirirsem hangi servisleri durdurcam Oyla 0 Olumsuz oyla
NightWare' Alıntı: [ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.) Genişletmek için tıklayın ... Process hacker ne bilmiyorum ama indirirsem hangi servisleri durdurcam
21 Ocak 2021 Moderatör #4 thomasjb ERROR PROBLEM FIXER Support Katılım 25 Eyl 2018 Mesajlar 5,366 Çözümler 1,450 Tepki puanı 2,351 Ödüller 20 Sosyal 7 HİZMET YILI offugur' Alıntı: Process hacker ne bilmiyorum ama indirirsem hangi servisleri durdurcam Genişletmek için tıklayın ... i know how to fix this error contact me on discord ok AtharHussain#7851 Oyla 0 Olumsuz oyla
offugur' Alıntı: Process hacker ne bilmiyorum ama indirirsem hangi servisleri durdurcam Genişletmek için tıklayın ... i know how to fix this error contact me on discord ok AtharHussain#7851
21 Ocak 2021 Konuyu başlatan #5 offugur O Onaylı Üye Katılım 27 Eki 2020 Mesajlar 55 Tepki puanı 0 Ödüller 1 Yaş 28 5 HİZMET YILI thomasjb' Alıntı: i know how to fix this error contact me on discord ok AtharHussain#7851 Genişletmek için tıklayın ... discord ismin yanlış Oyla 0 Olumsuz oyla
thomasjb' Alıntı: i know how to fix this error contact me on discord ok AtharHussain#7851 Genişletmek için tıklayın ... discord ismin yanlış
21 Ocak 2021 Moderatör #6 thomasjb ERROR PROBLEM FIXER Support Katılım 25 Eyl 2018 Mesajlar 5,366 Çözümler 1,450 Tepki puanı 2,351 Ödüller 20 Sosyal 7 HİZMET YILI offugur' Alıntı: discord ismin yanlış Genişletmek için tıklayın ... what is your username Oyla 0 Olumsuz oyla
21 Ocak 2021 Konuyu başlatan #7 offugur O Onaylı Üye Katılım 27 Eki 2020 Mesajlar 55 Tepki puanı 0 Ödüller 1 Yaş 28 5 HİZMET YILI #5627 Post automatically merged: 21 Ocak 2021 thomasjb' Alıntı: what is your username Genişletmek için tıklayın ... offugur#5627 Oyla 0 Olumsuz oyla
#5627 Post automatically merged: 21 Ocak 2021 thomasjb' Alıntı: what is your username Genişletmek için tıklayın ... offugur#5627
22 Ocak 2021 Yasaklandı #8 02xxatmaca 0 Banlı Üye Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 268 Çözümler 1 Tepki puanı 23 Yaş 26 Sosyal 5 HİZMET YILI offugur' Alıntı: #5627 Post automatically merged: 21 Ocak 2021 offugur#5627 Genişletmek için tıklayın ... halledemediysen yardımcı olurum ekle EmiRR#8873 Oyla 0 Olumsuz oyla
offugur' Alıntı: #5627 Post automatically merged: 21 Ocak 2021 offugur#5627 Genişletmek için tıklayın ... halledemediysen yardımcı olurum ekle EmiRR#8873
22 Ocak 2021 Konuyu başlatan #9 offugur O Onaylı Üye Katılım 27 Eki 2020 Mesajlar 55 Tepki puanı 0 Ödüller 1 Yaş 28 5 HİZMET YILI 1 02xxatmaca' Alıntı: halledemediysen yardımcı olurum ekle EmiRR#8873 Genişletmek için tıklayın ... gönderdim Oyla 0 Olumsuz oyla
1 02xxatmaca' Alıntı: halledemediysen yardımcı olurum ekle EmiRR#8873 Genişletmek için tıklayın ... gönderdim