17 May 2020 #1 hermes53 H Süper Üye Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 610 Çözümler 6 Tepki puanı 58 Ödüller 6 Yaş 33 7 HİZMET YILI Service Start internal error : 0 [23:33:11] Start : 6 [23:33:11] ERROR: Service error Böyle bir hata veriyor. daha önce sorunsuz kullanıyordum. bu sorunla ilgili bilgisi olan yazabilir mi. antivirüs kapat gibi temel şeyleri söylemeyin
Service Start internal error : 0 [23:33:11] Start : 6 [23:33:11] ERROR: Service error Böyle bir hata veriyor. daha önce sorunsuz kullanıyordum. bu sorunla ilgili bilgisi olan yazabilir mi. antivirüs kapat gibi temel şeyleri söylemeyin
Çözüm D D dagfaresi 18 May 2020 [ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
[ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
18 May 2020 #2 dagfaresi D Seçkin Üye Katılım 5 Eki 2018 Mesajlar 397 Çözümler 1 Tepki puanı 32 Ödüller 7 Yaş 29 7 HİZMET YILI [ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.) Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
[ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)