15 Ocak 2021 #1 droopxc D Onaylı Üye Katılım 8 Tem 2016 Mesajlar 65 Tepki puanı 1 Ödüller 5 Yaş 29 9 HİZMET YILI PUBG LİTE de böyle bir hata yaşıyorum. Yardım edebilir misiniz? Yöneticiler konuyu düzgün yer nereyse taşıyabilir misiinz? Ekli dosyalar Screenshot_1.png 5.6 KB · Görüntüleme: 38
PUBG LİTE de böyle bir hata yaşıyorum. Yardım edebilir misiniz? Yöneticiler konuyu düzgün yer nereyse taşıyabilir misiinz?
Çözüm L L legendsx59 15 Ocak 2021 [ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
[ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
15 Ocak 2021 Yasaklandı #2 legendsx59 L Banlı Üye Katılım 4 Mar 2019 Mesajlar 62 Çözümler 1 Tepki puanı 2 Yaş 29 7 HİZMET YILI [ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.) Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
[ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
15 Ocak 2021 #3 EmirhanA37 E PRØFĒŠØR Onaylı Üye Katılım 7 Ara 2019 Mesajlar 102 Çözümler 6 Tepki puanı 7 Ödüller 3 6 HİZMET YILI knk antivurusu kapat olmuyosa pc ye res at düzelir.Yada grafik kartını güncelle ciddiyim bana böyle bi hata gelmişti düzelttim internetten de olabilir. Oyla 0 Olumsuz oyla
knk antivurusu kapat olmuyosa pc ye res at düzelir.Yada grafik kartını güncelle ciddiyim bana böyle bi hata gelmişti düzelttim internetten de olabilir.
15 Ocak 2021 #4 YasinAplak1 Y Uzman Üye Katılım 21 May 2017 Mesajlar 246 Tepki puanı 62 Ödüller 7 9 HİZMET YILI bende alıyorum varmı fikri olan ? Oyla 0 Olumsuz oyla
16 Ocak 2021 #5 baran66ozsoy Uzman Üye Katılım 30 Eyl 2020 Mesajlar 160 Çözümler 1 Tepki puanı 8 Ödüller 6 Yaş 27 5 HİZMET YILI Bende aldım ama vanguard ı silip pc yi aç kapa yaptım düzeldi Oyla 0 Olumsuz oyla