Ön yargın hileler konusunda ise, haklı olabilirsin ben vpn ile oynarken bir kaç kere denk geldim ancak, tayland üzerinden oldugu için olabileceğini düşünüyorum ve donanım banını getirdiler bu sebepten dolayı kolay kolay hilenin çıkacağını düşünmüyorum.Bunu öğrendiğim iyi oldu hala çok fazla ön yargılıyım bakalım ne olucak D:
Yok öyle değil direk pubg`ye ön yargılıyımÖn yargın hileler konusunda ise, haklı olabilirsin ben vpn ile oynarken bir kaç kere denk geldim ancak, tayland üzerinden oldugu için olabileceğini düşünüyorum ve donanım banını getirdiler bu sebepten dolayı kolay kolay hilenin çıkacağını düşünmüyorum.
Yok öyle değil direk pubg`ye ön yargılıyım
Bugün oynamayı deneyeceğim
Kesinlikle, ben bir kaç kere deneyim yaşadım gerçekten zor en fazla 8 kill alabildimmobilde iyi oynayanları görelim bakalım burda iyilermi steamdaki kadar zor olucakmış ve BOT YOK.
PUBG MOBİLE oynayan insanların %90 ı karı kız için oynuyor bırak pubgde 1 kill bile alamazlarmobilde iyi oynayanları görelim bakalım burda iyilermi steamdaki kadar zor olucakmış ve BOT YOK.
internetten arıstırmama göre galiba bot varmıs başlama sebebım buydu ama bi hüsrana ugradım
bakalım umarım cidden oyunda 100 kişi olur diger türlü 2 saat loot yapıp adam arıyorsun 10 sn catısıyorsun oyun bitiyorHayır, bot olacağını düşünmüyorum, birkaç youtuberın söylemlerine alınmayalım arkadaşlar. Mobil vs. değil, PUBG'nin düşük sistem gereksinimli hali ve beta aşamasında. olsa bile düzelecektir.
Bot var güzel kardeşimHayır, bot olacağını düşünmüyorum, birkaç youtuberın söylemlerine alınmayalım arkadaşlar. Mobil vs. değil, PUBG'nin düşük sistem gereksinimli hali ve beta aşamasında. olsa bile düzelecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?