dostum zaten dosyaları içeri aktarıp headshot kısmına giriyorsun ordan ilk iki yere n ve 3 komutunu veriyorsunözetle anlatabilir misin rica etsem
Harika video olmuş emeğine sağlık likeni attım kardeşim bu bloody a90 var bende yalnızca 1000 kullanımlık sen bunun crackını yaptıysan kurbanın olayım bana yardımcı ol para ile mi aldın macrosunu ***** ile mi yaptın bloody 7 nin crackını bulamadım ben acil cevap lütfen yalvarıyorumKurulum için video izleyebilirsiniz, indirme linkini aşağıya bırakıyorum herkese iyi eğlenceler dilerim.
– Makrolar herhangi bir Anti-cheat sistemi tarafından algılanamaz çünkü makrolar oyuna girmez, doğrudan etki etmez. Sadece mousenin hareketini değiştirirler/ayarlarlar.
– Hiçbir yazılım fare üzerindeki elinizin hareketi ile makronun hareketi arasında bir ayrım yapamaz.Bu yüzden Ban yeme olasılığınız “%0” kesinlikle yoktur!
Videolu Kurulum :
Harika video olmuş emeğine sağlık likeni attım kardeşim bu bloody a90 var bende yalnızca 1000 kullanımlık sen bunun crackını yaptıysan kurbanın olayım bana yardımcı ol para ile mi aldın macrosunu ***** ile mi yaptın bloody 7 nin crackını bulamadım ben acil cevap lütfen yalvarıyorum