- Yasaklandı
-
bizde katılıcaz başarılarLite Turnuva İçin iki takım arkadaşı arıyorum bugün saat 12 olmadan bana ulaşmaları lazım
Biz iki kişi varız zaten oldukçada iyi hilesiz oynuyoruz csgo ranklarımız zaten global falan
Acil iki kişi lazım bekliyorum discord : ▽ Wiliam/20#1693
solo değil squad zonrulu iki arkadaş daha arıyorum biz zaten 4kişiyiz ama 2si yedek çok iyi oynayamıyorlar...Ne turnuvası solo katılabiliyor muyuz katılamıyosak duo gelicekse gelsin
Lite Turnuva İçin iki takım arkadaşı arıyorum bugün saat 12 olmadan bana ulaşmaları lazım
Biz iki kişi varız zaten oldukçada iyi hilesiz oynuyoruz csgo ranklarımız zaten global falan
bro gel dc konusalım bisolo değil squad zonrulu iki arkadaş daha arıyorum biz zaten 4kişiyiz ama 2si yedek çok iyi oynayamıyorlar...
özelden yaz gelirim ben.Lite Turnuva İçin iki takım arkadaşı arıyorum bugün saat 12 olmadan bana ulaşmaları lazım
yetişemedik galiba saatler uyuşmadı aga yoksa gelirdimLite Turnuva İçin iki takım arkadaşı arıyorum bugün saat 12 olmadan bana ulaşmaları lazım
kankam ne zaman var turnuvaLite Turnuva İçin iki takım arkadaşı arıyorum bugün saat 12 olmadan bana ulaşmaları lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?