9 May 2019 #1 rezes01 vay be 7 sene olmuş Seçkin Üye Katılım 4 Nis 2018 Mesajlar 371 Çözümler 7 Tepki puanı 40 Ödüller 8 Yaş 25 8 HİZMET YILI The drive or UNC share you selected does not exist or is not accessible isimli saçma sapan bir hata alıyorum arkadşlar internette araştırdım hiçbir şey anlamadım bunu nasıl çözerim bana yardımcı olabilir misiniz rica etsem Post automatically merged: 9 May 2019 Aldığım hata tam olarak bu. Post automatically merged: 9 May 2019 + UP Son düzenleme: 9 May 2019
The drive or UNC share you selected does not exist or is not accessible isimli saçma sapan bir hata alıyorum arkadşlar internette araştırdım hiçbir şey anlamadım bunu nasıl çözerim bana yardımcı olabilir misiniz rica etsem Post automatically merged: 9 May 2019 Aldığım hata tam olarak bu. Post automatically merged: 9 May 2019 + UP
20 Tem 2019 #2 beratgumus B Üye Katılım 20 Tem 2019 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 Yaş 26 6 HİZMET YILI Merhabalar aynı sorun bende de vardı bir sürücüm bitlocker'la kilitliydi-şifreliydi onu kaldırınca benim sorunum ortadan kalktı bitlocker varsa bilgisayarda kaldırın düzelir Oyla 0 Olumsuz oyla
Merhabalar aynı sorun bende de vardı bir sürücüm bitlocker'la kilitliydi-şifreliydi onu kaldırınca benim sorunum ortadan kalktı bitlocker varsa bilgisayarda kaldırın düzelir