14 Şub 2019 #1 L0CCA L Uzman Üye Katılım 1 Tem 2018 Mesajlar 187 Tepki puanı 10 Ödüller 5 7 HİZMET YILI Hile ne zaman tekrardan aktif olucak?
14 Şub 2019 #2 cixstar112 C Üye Katılım 22 Şub 2018 Mesajlar 16 Tepki puanı 0 Ödüller 6 Yaş 24 8 HİZMET YILI hile inaktif mi ? Post automatically merged: 14 Şub 2019 sbyte de de veriler alınuıyor da kalıyor Oyla 0 Olumsuz oyla
14 Şub 2019 #3 SyderyTheBest S Seçkin Üye Katılım 3 Mar 2018 Mesajlar 420 Çözümler 1 Tepki puanı 78 Ödüller 8 8 HİZMET YILI Şuan piyasada ki pubg lite hileleri fix güncellenir adamın üzerine gitmeyin zaten 2-3 tane hile sı var güncellenecek kolay iş değil Oyla 0 Olumsuz oyla
Şuan piyasada ki pubg lite hileleri fix güncellenir adamın üzerine gitmeyin zaten 2-3 tane hile sı var güncellenecek kolay iş değil
14 Şub 2019 #4 SyderyTheBest S Seçkin Üye Katılım 3 Mar 2018 Mesajlar 420 Çözümler 1 Tepki puanı 78 Ödüller 8 8 HİZMET YILI polygon01' Alıntı: Ban yedim ben hileden yapmayın bence yeteneğiniz yokmu Genişletmek için tıklayın ... Burası hile formu farkında mısın ben kullandım hala Ban yemedim şuan ama her hile Ban atar Oyla 0 Olumsuz oyla
polygon01' Alıntı: Ban yedim ben hileden yapmayın bence yeteneğiniz yokmu Genişletmek için tıklayın ... Burası hile formu farkında mısın ben kullandım hala Ban yemedim şuan ama her hile Ban atar
14 Şub 2019 Konuyu başlatan #5 L0CCA L Uzman Üye Katılım 1 Tem 2018 Mesajlar 187 Tepki puanı 10 Ödüller 5 7 HİZMET YILI polygon01' Alıntı: Ban yedim ben hileden yapmayın bence yeteneğiniz yokmu Genişletmek için tıklayın ... Oyunda çok fazla hile var bende onlara karşı kullanıyorum oyun bi toparlansın hileler banlansın düzgünce oynarız Oyla 0 Olumsuz oyla
polygon01' Alıntı: Ban yedim ben hileden yapmayın bence yeteneğiniz yokmu Genişletmek için tıklayın ... Oyunda çok fazla hile var bende onlara karşı kullanıyorum oyun bi toparlansın hileler banlansın düzgünce oynarız
14 Şub 2019 #6 SyderyTheBest S Seçkin Üye Katılım 3 Mar 2018 Mesajlar 420 Çözümler 1 Tepki puanı 78 Ödüller 8 8 HİZMET YILI L0CCA' Alıntı: Oyunda çok fazla hile var bende onlara karşı kullanıyorum oyun bi toparlansın hileler banlansın düzgünce oynarız Genişletmek için tıklayın ... Oyunda hile olmayacağına eminmisin ? Asıl Globale çıktımı oyunda çok hile olcak oyunun batması hoşuma gidiyor Oyla 0 Olumsuz oyla
L0CCA' Alıntı: Oyunda çok fazla hile var bende onlara karşı kullanıyorum oyun bi toparlansın hileler banlansın düzgünce oynarız Genişletmek için tıklayın ... Oyunda hile olmayacağına eminmisin ? Asıl Globale çıktımı oyunda çok hile olcak oyunun batması hoşuma gidiyor
14 Şub 2019 Konuyu başlatan #7 L0CCA L Uzman Üye Katılım 1 Tem 2018 Mesajlar 187 Tepki puanı 10 Ödüller 5 7 HİZMET YILI mikohackers1' Alıntı: Oyunda hile olmayacağına eminmisin ? Asıl Globale çıktımı oyunda çok hile olcak oyunun batması hoşuma gidiyor Genişletmek için tıklayın ... Eminim diye bir şey demedim ancak toparlarsa hilesiz oynarım dedim yoksa devam hileli oynamak da eğlenceli Oyla 0 Olumsuz oyla
mikohackers1' Alıntı: Oyunda hile olmayacağına eminmisin ? Asıl Globale çıktımı oyunda çok hile olcak oyunun batması hoşuma gidiyor Genişletmek için tıklayın ... Eminim diye bir şey demedim ancak toparlarsa hilesiz oynarım dedim yoksa devam hileli oynamak da eğlenceli
14 Şub 2019 #8 alpayalpay0231123 A Üye Katılım 7 Şub 2019 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 Yaş 25 7 HİZMET YILI ınput key nedir Oyla 0 Olumsuz oyla
14 Şub 2019 #9 loksadin1907 L Onaylı Üye Katılım 26 Ara 2018 Mesajlar 50 Tepki puanı 2 Yaş 25 7 HİZMET YILI Oyun daha dün güncellendi az sabır. Oyla 0 Olumsuz oyla
14 Şub 2019 #10 Jacquelyn Isse Kun Emektar Üye Katılım 15 May 2017 Mesajlar 4,801 Çözümler 5 Tepki puanı 2,106 Ödüller 15 Sosyal 9 HİZMET YILI Oyuna gelen güncellemeden dolayı hile kullanıma kapatılır hile güncellendiği zaman hile tekrar kullanıma açılır bu süreç içerisinde beklemelisiniz. Oyla 0 Olumsuz oyla
Oyuna gelen güncellemeden dolayı hile kullanıma kapatılır hile güncellendiği zaman hile tekrar kullanıma açılır bu süreç içerisinde beklemelisiniz.
14 Şub 2019 #11 Musab69 M Onaylı Üye Katılım 11 Şub 2019 Mesajlar 97 Tepki puanı 6 Ödüller 5 Yaş 30 7 HİZMET YILI mikohackers1' Alıntı: Burası hile formu farkında mısın ben kullandım hala Ban yemedim şuan ama her hile Ban atar Genişletmek için tıklayın ... Maşallah de hacı ben aynı anda iki hesaptan Ban yedim sen nasıl yemedin Oyla 0 Olumsuz oyla
mikohackers1' Alıntı: Burası hile formu farkında mısın ben kullandım hala Ban yemedim şuan ama her hile Ban atar Genişletmek için tıklayın ... Maşallah de hacı ben aynı anda iki hesaptan Ban yedim sen nasıl yemedin
14 Şub 2019 #12 Jacquelyn Isse Kun Emektar Üye Katılım 15 May 2017 Mesajlar 4,801 Çözümler 5 Tepki puanı 2,106 Ödüller 15 Sosyal 9 HİZMET YILI Ban yemek veya yememek kısmen oyuncu tarafından görülen yanlışlardan dolayı kaynaklanır ban yemeniz tamamen size bağlıdır Oyla 0 Olumsuz oyla
Ban yemek veya yememek kısmen oyuncu tarafından görülen yanlışlardan dolayı kaynaklanır ban yemeniz tamamen size bağlıdır
14 Şub 2019 #13 SyderyTheBest S Seçkin Üye Katılım 3 Mar 2018 Mesajlar 420 Çözümler 1 Tepki puanı 78 Ödüller 8 8 HİZMET YILI #Speicher' Alıntı: Ban yemek veya yememek kısmen oyuncu tarafından görülen yanlışlardan dolayı kaynaklanır ban yemeniz tamamen size bağlıdır Genişletmek için tıklayın ... Ben Ban yemedim belli etmeyince yemezsin ama her hile illa bir gün Ban atar Oyla 0 Olumsuz oyla
#Speicher' Alıntı: Ban yemek veya yememek kısmen oyuncu tarafından görülen yanlışlardan dolayı kaynaklanır ban yemeniz tamamen size bağlıdır Genişletmek için tıklayın ... Ben Ban yemedim belli etmeyince yemezsin ama her hile illa bir gün Ban atar
15 Şub 2019 #14 ArananAdam A Üye Katılım 15 Şub 2019 Mesajlar 9 Tepki puanı 0 Yaş 32 7 HİZMET YILI rahat bırakın adamı Oyla 0 Olumsuz oyla
16 Şub 2019 #15 3bbudy 3 Üye Katılım 12 Şub 2019 Mesajlar 4 Tepki puanı 0 Yaş 35 7 HİZMET YILI mikohackers1' Alıntı: Ben Ban yemedim belli etmeyince yemezsin ama her hile illa bir gün Ban atar Genişletmek için tıklayın ... bende hile yokmuş gibi oynadım hep öldüm. ama yinede ban yedim Oyla 0 Olumsuz oyla
mikohackers1' Alıntı: Ben Ban yemedim belli etmeyince yemezsin ama her hile illa bir gün Ban atar Genişletmek için tıklayın ... bende hile yokmuş gibi oynadım hep öldüm. ama yinede ban yedim
16 Şub 2019 #16 SyderyTheBest S Seçkin Üye Katılım 3 Mar 2018 Mesajlar 420 Çözümler 1 Tepki puanı 78 Ödüller 8 8 HİZMET YILI 3bbudy' Alıntı: bende hile yokmuş gibi oynadım hep öldüm. ama yinede ban yedim Genişletmek için tıklayın ... Tarih:16 Şubat Cumartesi 16:38 Hala Ban yemedim Oyla 0 Olumsuz oyla
3bbudy' Alıntı: bende hile yokmuş gibi oynadım hep öldüm. ama yinede ban yedim Genişletmek için tıklayın ... Tarih:16 Şubat Cumartesi 16:38 Hala Ban yemedim