Süper Üye
arkadasda calısıyor.Antivirüs ve defender açıksa onları tamamen kapatmayı deneyip dönüş yapar mısın?
Hilenin fixlenmiş olma ihtimalide var tabii.
nE Ben giriyorum kardeşim ayrıca adam 5 gündür giriyor tabi windows defenderi kapatıcakAntivirüs ve defender açıksa onları tamamen kapatmayı deneyip dönüş yapar mısın?
Hilenin fixlenmiş olma ihtimalide var tabii.
pc ozellıklerınde sıkıntı yok sımdıde oyundan attı zararlı program var dıye sımdı onu cozmeye calıscam.antivürüsü kapatmışsındır diye tahmin ediyorum pc özelliklerini bi söylermisin
zararlı purogram var diyorsa macro varsa onu sistem algılıyor bendede atmıştı pc kapatıp actım düzeldipc ozellıklerınde sıkıntı yok sımdıde oyundan attı zararlı program var dıye sımdı onu cozmeye calıscam.
ne alaka paylasımımla ?pubg hileleri harika.
Kardeşim adam ciddi bişey sormuş dalgaya vurmafarklı tarayıcıda dene yada pc değiştir yada git 2 dakika 5 bin tl ver yeni kasa al git tekrar dene
arkadaş buyuk ihtimalle yorum kasıyor olmalıne alaka paylasımımla ?
özür dilerim kardeşim ben zaten dalga geçiyordum sen büyüksünKardeşim adam ciddi bişey sormuş dalgaya vurma
pc nın ozellıklerı uyuyor dosdum antıvırus de kapalıantivürüsü kapatmışsındır diye tahmin ediyorum pc özelliklerini bi söylermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?